משקה יוגורט עיזים 2.8%

יוגורט בלקני אותנטי המופק בתהליך ייצור מסורתי מ-100% חלב עיזים טרי וללא חומרים משמרים. טעמו עשיר ומרקמו קרמי וסמיך. בזכות השימוש בחלב עיזים היוגורט קל במיוחד לעיכול ומתאים גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 67, חלבונים (גרם) 3, פחמימות (גרם) 4, סך השומנים (גרם) 3.5, חומצות שומן רוויות (גרם) 2.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ- 0.5, כולסטרול (מ”ג) 10.5, נתרן (מ”ג) 40, סידן (מ”ג) 110.

*מיוצר מחלב עיזים מלא ועל כן באופן טבעי קיימת שונות בין עונות השנה בערכי השומן וחלבון. הערכים בטבלה(רשימה) משקפים ממוצע שנתי משוקלל.

רכיבים: חלב עיזים מלא מפוסטר, סיבים תזונתיים. בתוספת חיידקים פרוביוטיים.

מידע על אלרגנים: מכיל חלב עיזים.

כשרות: רבנות מטה יהודה

חלב: עיזים

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מאפה אלמוג

מאפה מרשים בטעם משגע - מושכים בידיים את צינורות הפסטה, מותחים את חוטי הגבינה החמים ומתענגים.

1

מרק יוגורט עם הפתעות

במקום המלפפון והנענע המסורתיים אבזרתי את המרק שלי בענבים קפואים, פיסטוקים ועוד הפתעות טעימות ויפות.

1

כרובית שלמה אפויה ביוגורט

כרובית שלמה צלויה בתנור הפכה ללהיט בזכות הטעם המשגע וקלות ההכנה והיא גם זמינה בכל עונות השנה ומחירה ידידותי.

1

פאי פילו, ריקוטה פרסקה ותרד

מאפה עשיר שמתכתב עם הבּרק הטורקי, אך עם טוויסט איטלקי (בזכות השימוש בבזיליקום). השימוש בריקוטה פרסה מעניק למלית מרקם נעים במיוחד וטעם נהדר.

1

לזניה חצילים

התשובה האיטלקית המוחצת לפשטידה ופריט חובה בכל ארוחה איטלקית. בחרנו בשילוב המנצח של חצילים ועגבניות והוספנו תערובת גבינות מפנקת

1

עוגת גבינה וקונפיטורת תות שדה

ההשראה היא עוגת הגבינה הניו יורקית המפורסמת - דחוסה, עסיסית וטעימה-טעימה. גבינת שמנת ניו יורק המקורית (30%) מושלמת למשימה!

1