גבינת שמנת ניו יורק זיתים 30%

גבינת שמנת המיוצרת בדיוק לפי המתכונת הניו יורקית. מרקמה יציב ושמנתי וטעמה חלבי ורענן עם איזון מדויק בין מתיקות למליחות. תוספת זיתים ירוקים טריים מעניקה לגבינה נופך ים תיכוני וטעם פיקנטי.

שימושים
כריך

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 302, חלבונים (גרם) 5.6, פחמימות (גרם) 2.3, סך השומנים (גרם) 30, חומצות שומן רוויות (גרם) 18, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.7, כולסטרול (מ”ג) 80, נתרן (מ”ג) 480, סידן (מ”ג) 80

כשרות: מהדרין בד”צ רובין

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 200 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פוגצטה מוצרלה

שתי שכבות של בצק קריספי חובקות מלית של מוצרלה ואנשובי. טעים!

1

טורטליני ארטישוק ירושלמי ופטה כבשים על תבשיל חמציץ

טעמו האדמתי של הארטישוק הירושלמי משתלב נהדר עם החמצמצות של הפטה, ואת החוויה משלים תבשיל החמציץ.

1

טורט מסקרפונה ודובדבנים

עוגת גבינה יפה וחגיגית, שמכינים בקלות וללא אפייה.

1

סירות תפוחי אדמה ממולאות בגבינה

תוספת ממש חגיגית או מנה צמחונית מפתה – הסירות האלה הולכות לגנוב את ההצגה לשאר החברים על השולחן.

1

שבלול (צ’וקור) תרד וגבינות

בשבתות אצל סבתא וסבא היו בני הדודים שלי אוכלים רק את אלה המשולשים עם הגבינה, ואני היחידה שהעדיפה את השבלולים

1

קלצונה חצילים וגבינות

הבצק הוא בצק פיצה מסורתי, וגם למלית יש נשמה ים תיכונית. אבל במקום לרדד את הבצק ולפזר עליו תוספות, מכינים קלצונה - כיסון איטלקי עסיסי.

1

פיצטות חצילים וגבינות

הפיצטות האלה הולכות לגנוב את ההצגה לשאר הקולגות בשולחן החג!

1

טירמיסו – קרם מסקרפונה

קינוח כוסות- קרם מסקרפונה, טירמיסו. כשקפה ומסקרפונה נפגשים, יש קינוח!

1