גבינת שמנת ניו יורק זיתים 30%

גבינת שמנת המיוצרת בדיוק לפי המתכונת הניו יורקית. מרקמה יציב ושמנתי וטעמה חלבי ורענן עם איזון מדויק בין מתיקות למליחות. תוספת זיתים ירוקים טריים מעניקה לגבינה נופך ים תיכוני וטעם פיקנטי.

שימושים
כריך

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 302, חלבונים (גרם) 5.6, פחמימות (גרם) 2.3, סך השומנים (גרם) 30, חומצות שומן רוויות (גרם) 18, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.7, כולסטרול (מ"ג) 80, נתרן (מ"ג) 480, סידן (מ"ג) 80

כשרות: מהדרין בד"צ רובין

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 200 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

קסטה מסקרפונה

מתכון של עדי קלינגהופר. גרסה ביתית לקינוח הילדות שכולנו אוהבים

1

טרמיסו

קינוח טירמיסו עם הקרם מסקרפונה המעולה שלנו!

1

אניולוטי דלורית וריקוטה בחמאה אגוזית

agnolotti הם קרובי משפחה של הרביולי, אבל צורתם שונה. מקורם בצפון איטליה ושם הם לרוב ממולאים בבשר. יוגב ירוס יצר להם גרסה צמחונית עם מלית של ריקוטה ודל

1

רבעי חסה עם רוטב קיסר פטנט

את רוטב הקיסר הקלאסי מכינים עם אנשובי וחלמון נא – כאן ויתרנו על שניהם ויצרנו רוטב טעים על בסיס יוגורט, גבינה כחולה ומעט גרנה פדנו. התוצאה קלילה יותר ו

1

פסטיצ'יו גבינות וכרישה

מאפה פסטה פשוט ומהיר - אין חוקים נוקשים ואפשר לשחק עם סוגי הפסטה, הירקות והגבינות

1

עוגת ריקוטה-שוקולד

ציפוי הקצפת מלביש את העוגה בשמלה לבנה חגיגית, אבל אפשר גם לוותר עליה. העוגה הזאת היא גם נטולת גלוטן

1

רביולי ריקוטה פרסקה עטוף בחמאת מרווה

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

1

טורטלוני ריקוטה ותרד ברוטב שמנת ופקורינו

מנה איטלקית קלאסית וממכרת. טיפ חשוב: הרוטב תמיד יחכה לפסטה ולא להיפך!

1