קממבר 25%

אחת הגבינות הצרפתיות המפורסמות בעולם נמנית עם משפחת גבינות עובש לבן חצי קשות. טעמה עשיר, עמוק ופיקנטי ומקרמה נימוח במיוחד. מקורה של גבינת קממבר בחבל נורמדי, שם מייצרים אותה מחלב בקר. במחלבות גד מייצרים קממבר הקלאסי. הקממבר מתאימה לכריכים, סלטים והכי כיף - לנשנש את הגבינה האצילית הזאת סתם כך, לצד כוס יין לבן ופרי מתוק, כמו תאנה, אגס או ענבים.

שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 312, חלבונים (גרם) 21, פחמימות (גרם) 0.8, סך השומנים (גרם) 25, חומצות שומן רוויות (גרם) 15, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.8, כולסטרול (מ"ג) 75, נתרן (מ"ג) 620, סידן (מ"ג) 500

כשרות: בדץ מהדרין

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 125 גרם או במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

טארטים אישיים עם גבינות וירקות

בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות שימוש בריבועי בצק עלים מוכנים.

1

קממבר צלויה עם תוספות

בילוי קצר בתנור בחברת אגוזים וריבה מתקתקה, ויש מנה ראשונה אלגנטית וטעימה בטירוף

1

מאפה כרובית וקממבר צרפתי

כרובית צלויה עם קממבר צאן וטימין, רכה ושחומה עם שובל ארוך של פירורים פריכים.

1

פפרדלה זוקיני עם בזיליקום ובולגרית נמסה

פסטה עם נשמה בלקנית: הזוקיני והפסטה פוגשים גבינה בולגרית מעודנת, שנמסה מהחום ויחד עם הבזיליקום והצ'ילי הופכת לרוטב נהדר.

1

פנזרוטי גבינות מלוח

הפיצה היא המתנה הקולינרית הכי מפורסמת של נאפולי לעולם, אבל ביחד איתה נולדה סדרה של מאכלים המבוססים על אותו הבצק. אחד מהם הוא הפנזרוטי – כיסן בצק ממולא

1

פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה

הפסטה והאספרגוס מתבשלים יחד, את הרוטב מכינים בכמה רגעים – מחברים הכל ומשגרים את המנה לשולחן. והטאצ' האחרון: מגדל קטן של ריקוטה פרסקה שמערבבים לתוך הפס

1

סלט מוצרלה וזיתים

וריאציה עסיסית על הקפרזה הקלאסי: לצד השילוש המסורתי של עגבניות, מוצרלה ובזיליקום מצטרפים זיתים, פטרוזיליה ובצל ירוק.

1

פיצה סיציליאנית עם שוליים ממולאים במוצרלה

לפיצה הזאת יש נשמה איטלקית אמיתית עם שילוב כל כך ים תיכוני בין ארטישוק, אנשובי ושתי גבינות איטלקיות – קאשקבלו ומוצרלה

1