קממבר 25%

אחת הגבינות הצרפתיות המפורסמות בעולם נמנית עם משפחת גבינות עובש לבן חצי קשות. טעמה עשיר, עמוק ופיקנטי ומקרמה נימוח במיוחד. מקורה של גבינת קממבר בחבל נורמדי, שם מייצרים אותה מחלב בקר. במחלבות גד מייצרים קממבר הקלאסי. הקממבר מתאימה לכריכים, סלטים והכי כיף - לנשנש את הגבינה האצילית הזאת סתם כך, לצד כוס יין לבן ופרי מתוק, כמו תאנה, אגס או ענבים.

שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 312, חלבונים (גרם) 21, פחמימות (גרם) 0.8, סך השומנים (גרם) 25, חומצות שומן רוויות (גרם) 15, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.8, כולסטרול (מ”ג) 75, נתרן (מ”ג) 620, סידן (מ”ג) 500

כשרות: בדץ מהדרין

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 125 גרם או במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

לביבות תירס ומוצרלה

לביבות עדינות ופריכות שילדים ומבוגרים יאהבו. הן טעימות חמות, בטמפ' החדר ואפילו קרות. מומלץ להגיש עם יוגורט.

1

קונכיות פסטה ממולאות בגבינות

פסטה ממולאת, רביולי למשל, היא אחת המנות הנחשקות על שולחן החג, אבל גם אחת המורכבות יותר להכנה. כאן עשינו לעצמנו חיים קצת יותר קלים: השתמשנו בקונכיות פס

1

פסטה רוזה

אחד הרטבים הכי אהובים על ילדים - מכינים רוטב עגבניות טוב ובהמשך מעדנים את טעמיו עם גבינת שמנת 12%

1

מאפינס יוגורט, אגסים ושוקולד לבן

מאפינס זה פינוק קלאסי לפיקניק. כאן בגרסה מתוקה ומעודנת, המשלבת שוקולד לבן עם אגסים. תוספת היוגורט מעניקה לבלילה רכות ועסיסיות.

1

פפרדלה דניה

במטבח האיטלקי יש אינספור רוטבי עגבניות, אבל כאן מדובר במשהו מיוחד - רוטב עגבניות עסיסי, עמוק טעמים ומפנק בזכות תוספת של גבינת מסקרפונה.

1

שיפודי חלומי וירקות

חלומי היא גבינה קפריסאית שהפכה לסיפור הצלחה גם ביוון. אני מתה על המרקם המסטיקי שלה ועל טעמה המלוח והעדין

1

גלידת מסקרפונה בהכנה ביתית

הטרנד החם של הקיץ: גלידת מסקרפונה!

1

כריך ירקות צלויים

מגישים למרכז השולחן קערה גדולה של מרק יוגורט צונן ולצדו צלוחיות עם תוספות פריכות – שקדים, ירקות קצוצים, עשבים וגם מקלות קאשקבל

1