קממבר צאן 25%

אחת הגבינות הצרפתיות המפורסמות בעולם נמנית עם משפחת גבינות עובש לבן חצי קשות. טעמה עשיר, עמוק ופיקנטי ומקרמה נימוח במיוחד. מקורה של גבינת קממבר בחבל נורמדי, שם מייצרים אותה מחלב בקר. לצד הקממבר הקלאסי, מייצרים במחלבות גד גרסה העשויה מ-100% חלב צאן, שמעניק לגבינה לווית טעם מיוחדת. הקממבר מתאימה לכריכים, סלטים והכי כיף - לנשנש את הגבינה האצילית הזאת סתם כך, לצד כוס יין לבן ופרי מתוק, כמו תאנה, אגס או ענבים.

קממבר צאן 25%
שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 313, חלבונים (גרם) 20, פחמימות (גרם) 2, סף השומנים (גרם) 25, חומצות שומן רוויות (גרם) 16.7, חומצות שומן טראנס (גרם) 1.3, כולסטרול (מ"ג) 75, נתרן (מ"ג) 410, סידן (מ"") 790

כשרות: בדץ מהדרין

חלב: כבשים

ניתן להשיג באריזה של 125 גרם או במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

טארטים אישיים עם גבינות וירקות

בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות שימוש בריבועי בצק עלים מוכנים.

1

קממבר צלויה עם תוספות

בילוי קצר בתנור בחברת אגוזים וריבה מתקתקה, ויש מנה ראשונה אלגנטית וטעימה בטירוף

1

מאפה כרובית וקממבר צרפתי

כרובית צלויה עם קממבר צאן וטימין, רכה ושחומה עם שובל ארוך של פירורים פריכים.

1

פשטידת תירס

ארוחת ערב בקערה אחת שגם ילדים וגם מבוגרים יטרפו.

1

שבלול (צ'וקור) תרד וגבינות

בשבתות אצל סבתא וסבא היו בני הדודים שלי אוכלים רק את אלה המשולשים עם הגבינה, ואני היחידה שהעדיפה את השבלולים

1

מאפה אוורירי של ריקוטה פרסקה וחצילים

מאפה פינוק נימוח ועשיר. השילוב בין טעמה של ריקוטה פרסקה לחצילים הקלויים עובד מצוין. ויש גם בונוס – אין כאן טיפת קמח, ולכן המאפה מתאים לנמנעים מגלוטן ו

1

ירוקים מוקפצים עם מנצ'גו

שילוב מקסים בין הגבינה הספרדית הפיקנטית לירוקים רעננים. מנה שתעבוד מצוין כעיקרית צמחונית או כתוספת לדג

1

כריך מקושקשת רכה עם בצלים ופונדו כרשה

מגישים למרכז השולחן קערה גדולה של מרק יוגורט צונן ולצדו צלוחיות עם תוספות פריכות – שקדים, ירקות קצוצים, עשבים וגם מקלות קאשקבל

1