קממבר כמהין 25%

אחת הגבינות הצרפתיות המפורסמות בעולם נמנית עם משפחת גבינות עובש לבן חצי-קשות. טעמה עשיר, עמוק ופיקנטי והיא עשויה 100% חלב צאן. הרעיון לפתח גבינת קממבר בשילוב כמהין נולד בעת ביקור אנשי גד בתערוכת גבינות בפריז. לאחר תהליך פיתוח ממושך הושקה הגרסה של גד, המשלבת על פטריות כמהין אמיתיות, המיובאות מצרפת. הגבינה מתאימה לנשנוש כמו שהיא, לצד כוס יין לבן או פרי, ותצטיין בכריכים, סלטים ובפלטת גבינות

קממבר כמהין 25%
שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 268, חלבונים (גרם) 17.8, פחמימות (גרם) 1.8, סף השומנים (גרם) 21, חומצות שומן רוויות (גרם) 19.4, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ 0.5, כולסטרול (מ"ג) 63, נתרן (מ"ג) 400, סידן (מ"ג) 535

כשרות: מטה יהודה

חלב: כבשים

ניתן להשיג באריזה של 150 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

קיש ספירלה ירקות וגבינות

הספירלה הוויראלית! היא כיכבה בחוברת שבועות 2015 והפכה לכוכבת הרשתות החברתיות. למי שפספס - הנה היא שוב במלוא הדרה

1

קיש פטריות

אנחנו אוהבים הפתעות אבל לפעמים כיף להתפנק עם מתכון מוכר, אהוב והכי חשוב- טעים!

1

כריך ירקות צלויים

מגישים למרכז השולחן קערה גדולה של מרק יוגורט צונן ולצדו צלוחיות עם תוספות פריכות – שקדים, ירקות קצוצים, עשבים וגם מקלות קאשקבל

1

טוסט מנצ’גו עם צ’אטני מנגו חריף

הטוסט הכי טעים והכי מושחת שפגשנו לאחרונה

1

פשטידת תירס

ארוחת ערב בקערה אחת שגם ילדים וגם מבוגרים יטרפו.

1

פיצה כרובית עם עגבניות ומוצרלה פרסקה

במקום קמח משתמשים בפירורי כרובית, שאליהם מצטרפות ביצים וגרנה פדנו. התוצאה - קלתית טעימה ונטולת גלוטן. "בצק" כרובית אינו פריך כמו הבצק הרגיל, אך הוא טע

1

פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה

הפסטה והאספרגוס מתבשלים יחד, את הרוטב מכינים בכמה רגעים – מחברים הכל ומשגרים את המנה לשולחן. והטאצ' האחרון: מגדל קטן של ריקוטה פרסקה שמערבבים לתוך הפס

1

פיצה ארבע גבינות

פיצה ארבע גבינות

1