צפתית מעודנת 5%

גבינה חצי רכה בעלת טעם חלבי עדין ומרקם יציב, משיי ונוח לפריסה. מקורה של הגבינה בעיר צפת שם היא יוצרה לראשונה באמצע המאה ה-19, בהשראת גבינות מן האזור. לגבינה טעם נייטראלי ומליחות נעימה ומאוזנת.

צפתית מעודנת 5%
שימושים
כריך
נשנוש
סלט
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 123, חלבון (גרם) 12, פחמימות (גרם) 7.6, סך השומנים (גרם) 5, מתוכו שומן רווי (גרם) 3.3, שומן טראנס פחות מ-0.5, כולסטרול (מ"ג) 15, נתרן (מ"ג) 650, סידן (מ"ג) 425

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 200 גרם או במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

סלט אורז אדום וצפתית מעודנת

סלט ססגוני, בריא ומשביע. טעים גם שעות אחרי ההכנה, ולכן מצוין לפיקניקים, לטיולים וכצידה לעבודה.

1

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

1

סלט "פנזנלה" על מצע פוקצ'ה

השף מנה שטרום יצר לסלט הפנצנלה הקלאסי גרסה אישית משודרגת: תוספת של מוצרלה טרייה ובמקום לחם ישן - פוקצ'ה חמה וטרייה.

1

פשטידת קישואים טורקית

אני ממליצה להשתמש בזוקיני, שטעמם מודגש יותר והם פחות מימיים מהקישואים הבהירים. אפשר לגרר אותם גס לקבלת מאפה נגיס

1

גאלט זוקיני וגבינות

‏Galette הוא טארט כפרי צרפתי ומכינים אותו ללא תבנית טארט. יותר קל מהכנת הטארט הקלאסי, ואפילו יותר יפה!

1

מילפיי אקספרס

בעצם יש כאן שני פטנטים – קולים את עיגולי בצק העלים בטוסטר ומזלפים שני קרמים יחד למראה מרשים במיוחד.

1

מלון על הגריל עם גבינת ברי פקאן שרופה

המלון החרוך על מחבת גריל יחד עם הברי השרופה והצ'ילי יוצרים שילוב טעמים מפתיע

1

מאפינס יוגורט, אגסים ושוקולד לבן

מאפינס זה פינוק קלאסי לפיקניק. כאן בגרסה מתוקה ומעודנת, המשלבת שוקולד לבן עם אגסים. תוספת היוגורט מעניקה לבלילה רכות ועסיסיות.

1