צפתית מעודנת 5%

גבינה חצי רכה בעלת טעם חלבי עדין ומרקם יציב, משיי ונוח לפריסה. מקורה של הגבינה בעיר צפת שם היא יוצרה לראשונה באמצע המאה ה-19, בהשראת גבינות מן האזור. לגבינה טעם נייטראלי ומליחות נעימה ומאוזנת.

שימושים
כריך
נשנוש
סלט
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 117, חלבון (גרם) 12, פחמימות (גרם) 6, סך השומנים (גרם) 5, מתוכו שומן רווי (גרם) 3.3, שומן טראנס פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 600, סידן (מ”ג) 500

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

סלט אורז אדום וצפתית מעודנת

סלט ססגוני, בריא ומשביע. טעים גם שעות אחרי ההכנה, ולכן מצוין לפיקניקים, לטיולים וכצידה לעבודה.

1

קינוח שכבות בראוניז קרם מסקרפונה

כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם.

1

סלט פסטה בנוסח תוניסאי

סלט עז טעמים, שנוצר בהשראת הסנדוויץ' התוניסאי — עם טונה משומרת, זיתי קלמטה, לימון כבוש וגבינה בולגרית.

1

קרקר פטנט עם טופינג גבינות

5 דקות הכנה ועוד 5 דקות חימום לפני ההגשה ויש לכם קרקרים ביתיים מופלאים ופריכים

1

מאפה אלמוג

מאפה מרשים בטעם משגע - מושכים בידיים את צינורות הפסטה, מותחים את חוטי הגבינה החמים ומתענגים.

1

ריקוטה פרסקה אפויה עם תאנים, אורגנו ודבש

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תאנים טריות ודבש. אם אין תאנים טריות אפשר להחליף בפרי עונתי אחר כמו אפרסמון, תותים או קונפיטורה.

1

כריך פרובנסלי

לחם זיתים עם ריקוטה למריחה בטעם בזיליקום מתובלת בעגבניות מיובשות, פרוסות עגבניות צבעוניות צלויות, פרוסות זיתי קלמטה ועליי בזיליקום

1