פרוסות מוצרלה מעושנת 22%

הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה המשתלבת נפלא בפיצות ובמגוון מאפים ומשמשת תחליף בריא ואיכותי יותר לגבינה הצהובה. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא פרוסה - להכנת כריכים, סלטים, לזניות ופיצות בקלות ובנוחות.

פרוסות מוצרלה מעושנת
שימושים
כריך
סלט
פסטה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 284, חלבונים (גרם) 21.5, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 13.7, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.53, כולסטרול (מ"ג) 66, נתרן (מ"ג) 500, סידן (מ"ג) 645.

רכיבים: חלב מפוסטר, מלח, חומר טעם וריח, חומר משמר (פוטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב.

כשרות: בדץ בית יוסף

חלב: בקר

רכיבים: חלב מפוסטר, מלח, חומרי טעם וריח, חומר משמר (פוטסיום סורבט)

ניתן להשיג באריזה של 200 גרם

מתכונים עם פרוסות מוצרלה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

קרוק ריקוטה

כריך עשוי שתי פרוסות לחם לבן מרוחות בריקוטה (באיזה טעם שרוצים), פרוסת מוצרלה של גד או תערובת גבינות של גד, סלמון מעושן, תרד מוקפץ. מטוגן במחבת ומוגש ע

1

חטיפי יוגורט עיזים ופירות מיובשים

קינוח עסיסי ויפהפה שאפשר לנשנש ללא ייסורי מצפון. מתאים גם לנמנעים מגלוטן. כאן קישטנו אותו בפירות יער, אבל גם פרי עונתי אחר יתאים.

1

סלט סלק וקממבר

כמה דקות עבודה והמון רושם וטעם. גבינת קממבר במעטה פחם החדשה של "גד" נמסה מעט מחום הסלקים וממזגת את הטעמים. את הסלקים הקטנים אפשר למצוא בשוקי האיכרים ב

1

אבטיח בגרמולטה, מוצרלה פרסקה וסלסה זיתים

אבטיח ובולגרית זה מתבקש, אבל יש עוד גבינות שישמחו לבלות עם האדום הגדול

1

אפרסקים מזוגגים עם קרם מסקרפונה

חודשי הקיץ הם הזמן להנות משפע פירות קיץ, שנמצאים בשיא עונתם. כאן גייסנו למשימה אפרסקים.

1

גלידוניות עוגת גבינה

כשתגישו אותן לאורחים, הם עשויים לחשוב שמדובר בגלידוניות מהסופר, אבל ביס אחד יגלה את החמצמצות הרעננה ואת המרקם הנעים של עוגת גבינה ביתית.

1

כריך ירקות צלויים

מגישים למרכז השולחן קערה גדולה של מרק יוגורט צונן ולצדו צלוחיות עם תוספות פריכות – שקדים, ירקות קצוצים, עשבים וגם מקלות קאשקבל

1

לזניה חצילים

התשובה האיטלקית המוחצת לפשטידה ופריט חובה בכל ארוחה איטלקית. בחרנו בשילוב המנצח של חצילים ועגבניות והוספנו תערובת גבינות מפנקת

1