פרוסות מוצרלה מעושנת 22%

הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה המשתלבת נפלא בפיצות ובמגוון מאפים ומשמשת תחליף בריא ואיכותי יותר לגבינה הצהובה. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא פרוסה - להכנת כריכים, סלטים, לזניות ופיצות בקלות ובנוחות.

פרוסות מוצרלה מעושנת
שימושים
כריך
סלט
פסטה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 284, חלבונים (גרם) 21.5, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 13.7, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.53, כולסטרול (מ”ג) 66, נתרן (מ”ג) 500, סידן (מ”ג) 645.

רכיבים: חלב מפוסטר, מלח, חומר טעם וריח, חומר משמר (פוטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב.

כשרות: בדץ בית יוסף

חלב: בקר

רכיבים: חלב מפוסטר, מלח, חומרי טעם וריח, חומר משמר (פוטסיום סורבט)

ניתן להשיג באריזה של 200 גרם

מתכונים עם פרוסות מוצרלה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

קראמבל ירקות, מנצ’גו, קשקבל ואגוזי פקאן

בדרך כלל קראמבל הוא מתוק ועתיר בחמאה ופירות מקורמלים. כאן לקחנו את הרעיון הטעים הזה לכיוון מלוח ויצרנו חגיגה צבעונית וקראנצ’ית של ירקות שורש

1

פבלובה מפורקת

פירות, מרנג וקרם המסקרפונה שלנו. ככה יוצרים קינוח מושלם!

1

גספאצ’ו אבטיח עם גבינה בולגרית

המתיקות של האבטיח והמליחות המעודנת של הגבינה הבולגרית. הצמד הזה מנצח את חום יולי-אוגוסט

1

מוס שוקולד ומסקרפונה

בזכות המסקרפונה מתקבל מוס מושלם, בעל מרקם יציב במיוחד וטעם חלבי מענג.

1

כריך בריאות

לחם דגנים מלאים/ לחמניית דגנים מלאים, ריקוטה למריחה בטעם טבעי, מקלוני גמבה דקיקים, מקלוני גזר דקיקים, מקלוני מלפפון דקיקים, נבטים ורוטב אגוזים.

1

פוקאצ’ת צזיקי מהחלומות

פוקאצ'ת צזיקי מהחלומות ב2 מרכיבים וב2 דקות.

1

ריזוטו מסקרפונה עם ארטישוק ואספרגוס

האספרגוס והארטישוק נותנים לריזוטו הדשן קלילות ורעננות. את השמנת המקובלת מחליפה המסקרפונה, שמעמיקה את המרקם ומעשירה את הטעם.

1