פטה למריחה 9%

שימושים
נשנוש
סלט
פסטה
אפיה מלוחה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 150, חלבונים (גרם) 8.4, פחמימות (גרם) 9, שומן (גרם) 9, מתוכו חומצות שומן רוויות (גרם) 6.7, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ"ג) 32, נתרן (מ"ג) 873, סידן (מ"ג) 185

כשרות: בד"ץ בית יוסף

חלב: צאן

ניתן להשיג באריזה של 250 גרם

מתכונים עם פטה למריחה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

ציזיקי טורקי

מי אמר שבקיץ אי אפשר לאכול מרק? יוגורט מרענן בשילוב ירקות טריים ועשבי תיבול. מומלץ להוסיף כמה קוביות קרח שישמרו על הקור לאורך האכילה.

1

קיש בצל סגול בקלתית תפוחי אדמה

יפה, מקורי, טעים ונטול גלוטן. השילוב בין פרוסות קריספיות של תפוחי האדמה למלית הדשנה והבצל המתקתק עובד נהדר.

1

פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה

הפסטה והאספרגוס מתבשלים יחד, את הרוטב מכינים בכמה רגעים – מחברים הכל ומשגרים את המנה לשולחן. והטאצ' האחרון: מגדל קטן של ריקוטה פרסקה שמערבבים לתוך הפס

1

לזניה תרד ופטריות

בניגוד ללזניה הקלאסית אין כאן רוטב בשאמל, אבל יש שפע של גבינות וגם ירקות עסיסיים. התוצאה קלילה יותר אבל לא פחות מפנקת.

1

רביולי ברוטב שמנת

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

1

סלט ירוק של קיץ עם ענבים וגבינה בולגרית

מרקמה הנימוח של הבולגרית המעודנת הופך אותה לפרטנרית מעולה לסלטים

1

שושני פילו במילוי תרד וגבינות

פילו ממולא בגבינה ותרד זאת קלאסיקה בלקנית ואחד המאפים הפופולריים בחג השבועות. צורת העיצוב המיוחדת (ופשוטה לביצוע) תהפוך את המאפה לכוכב השולחן

1

בואיקוס סלק וגבינות עם צזיקי צנוניות

מרקם רך וגמיש, צבע שובה לב וטעם עדין עם רמז מתיקות. הבואיקוס האלה ישמחו את כל האורחים (גם את הקטנטנים!). מגישים לצד צזיקי צנוניות ורוד ועוקצני.

1