פטה למריחה 9%

שימושים
נשנוש
סלט
פסטה
אפיה מלוחה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 142, חלבונים (גרם) 8.4, פחמימות (גרם) 6.8, שומן (גרם) 9, מתוכו חומצות שומן רוויות (גרם) 6, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 27, נתרן (מ”ג) 873, סידן (מ”ג) 185.

רכיבים: חלב צאן מפוסטר, עמילן (בפסח עמילן תפו”א או טפיוקיה), מלח, מייצבים (קרגינן, קסנטן גאם (בפסח מייצב מזרעי חרובים)), מווסתי חומציות (מלח לימון E575), חומר טעם וריח, חומר משמר (פוטסיום סורבט)

מידע על אלרגנים: מכיל חלב עיזים

כשרות: בד”ץ בית יוסף

חלב: צאן

מתכונים עם פטה למריחה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

שושני בצק עלים וגבינות

מאפה פריך שמניחים רותח במרכז השולחן ומזמינים את הסועדים לבחור לעצמם את שושנת הגבינה שהכי קורצת להם

1

קיש גבינות

אנחנו מודים,על הפטנט הזה לא חשבנו. במקום לטרוח ולהכין בצק משתמשים בעלה מלאווח שיחד עם גבינות עשירות ואגוזים פריכים הופך לפשטידה מפוארת.

1

במיה בשמן זית, שום וצ’ילי על יוגורט כבשים

הבמיה יושבת על מצע של יוגורט כבשים, שמוסיף למנה אופי ומרקם קטיפתי.

1

רולדת טירמיסו

קינוח השכבות האיטלקי הופך לרולדה מבצק ספוג בניחוח קפה, במילוי קרם מסקרפונה נטול ביצים וזריז הכנה.

1

ג’ג’יק

מגישים למרכז השולחן קערה גדולה של מרק יוגורט צונן ולצדו צלוחיות עם תוספות פריכות – שקדים, ירקות קצוצים, עשבים וגם מקלות קאשקבל

1

בואיקוס סלק וגבינות עם צזיקי צנוניות

מרקם רך וגמיש, צבע שובה לב וטעם עדין עם רמז מתיקות. הבואיקוס ישמחו את כל האורחים גם את הקטנטנים.

1

שבלול (צ’וקור) תרד וגבינות

בשבתות אצל סבתא וסבא היו בני הדודים שלי אוכלים רק את אלה המשולשים עם הגבינה, ואני היחידה שהעדיפה את השבלולים

1

סגנאקי

אם יש לכם חשק למנה קלילה ורעננה קבלו את נתחי החלומי שלנו מתובלים באורגנו וצרובים עד להזהבה, מוגשים עם סלסת עגבניות רעננה וארומטית.

1