משקה יוגורט עיזים 2.8%

יוגורט בלקני אותנטי המופק בתהליך ייצור מסורתי מ-100% חלב עיזים טרי וללא חומרים משמרים. טעמו עשיר ומרקמו קרמי וסמיך. בזכות השימוש בחלב עיזים היוגורט קל במיוחד לעיכול ומתאים גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 67, חלבונים (גרם) 3, פחמימות (גרם) 4, סך השומנים (גרם) 3.5, חומצות שומן רוויות (גרם) 2.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ- 0.5, כולסטרול (מ”ג) 10.5, נתרן (מ”ג) 40, סידן (מ”ג) 110.

*מיוצר מחלב עיזים מלא ועל כן באופן טבעי קיימת שונות בין עונות השנה בערכי השומן וחלבון. הערכים בטבלה(רשימה) משקפים ממוצע שנתי משוקלל.

רכיבים: חלב עיזים מלא מפוסטר, סיבים תזונתיים. בתוספת חיידקים פרוביוטיים.

מידע על אלרגנים: מכיל חלב עיזים.

כשרות: בד”ץ מהדרין

חלב: עיזים

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מאפה אלמוג

מאפה מרשים בטעם משגע - מושכים בידיים את צינורות הפסטה, מותחים את חוטי הגבינה החמים ומתענגים.

1

מרק יוגורט עם הפתעות

במקום המלפפון והנענע המסורתיים אבזרתי את המרק שלי בענבים קפואים, פיסטוקים ועוד הפתעות טעימות ויפות.

1

כרובית שלמה אפויה ביוגורט

כרובית שלמה צלויה בתנור הפכה ללהיט בזכות הטעם המשגע וקלות ההכנה והיא גם זמינה בכל עונות השנה ומחירה ידידותי.

1

רבעי חסה עם רוטב קיסר פטנט

את רוטב הקיסר הקלאסי מכינים עם אנשובי וחלמון נא – כאן ויתרנו על שניהם ויצרנו רוטב טעים על בסיס יוגורט, גבינה כחולה ומעט גרנה פדנו. התוצאה קלילה יותר ו

1

ריקוטה פרסקה אפויה עם צ’ושקי

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תבשיל של פלפלים קלויים, מתובלים בשום ושמיר.

1

עוגת ריקוטה לימון

לריקוטה יש טעם מעודן ונפלא, שעלול ללכת לאיבוד כשמשדכים אותה עם שותפים דומיננטיים מדי. לכן בחרתי לשלב אותה בעוגה בחושה

1

פנזרוטי במילוי ריקוטה פרסטקה ופירות יער

כיסון בצק, ממולא במלית מתוקה או מלוחה ומטוגן בשמן עמוק. בזמן הטיגון הכיסונים מתנפחים ומקבלים בטן קטנה - “פנצ’ה” באיטלקית, ומכאן נגזר השם.

1

טארט גבינות ושומשום

טארט פריך וחמאתי, ממולא בשלל גבינות ותבלינים מקומיים, ומשובץ ביהלומי ריקוטה ושומשום

1