מעדן שיבולת שועל וחלב

דייסת שיבולת שועל היא דרך בריאה במיוחד לפתוח את היום - משביעה, קלילה, עשירה ברכיבים תזונתיים ומיטיבה עם מערכת העיכול. מעדן שיבולת השועל של גד טעים, טבעי ומוכן לאכילה. אפשר להמתיק לפי הטעם, להוסיף פירות, אגוזים, דבש או סילאן. המעדן נפלא חם או קר: ארוחת בוקר מאוזנת שמחכה לכם במקרר.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 62, חלבונים (גרם) 2.6, פחמימות (גרם) 12.9, סיבים תזונתיים (גרם) 3.1, סך השומנים (גרם) 2, חומצות שומן רוויות (גרם) 0.9, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 3.8, נתרן (מ”ג) 40, סידן (מ”ג)

רכיבים: חלב (50.4%), מים, שיבולת שועל (גלוטן) (6.7%), ממתיקים (אריטריטול, סטיביול גליקוזיד מצמח הסטיביה), סיבים תזונתיים (אינולין), עמילן מעובד (E1422), חלמון ביצה מיובש (ביצים), מייצב (קרגינן), מלח, חומרי טעם וריח.

כשרות: רבנות אשקלון

חלב: בקר

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב, גלוטן (שיבולת שועל), ביצים.
עלול להכיל: גלוטן (חיטה, שעורה), בוטנים, אגוזים (פיסטוק, שקדים, קוקוס), סויה.

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מאפה אוורירי של ריקוטה פרסקה וחצילים

מאפה פינוק נימוח ועשיר. השילוב בין טעמה של ריקוטה פרסקה לחצילים הקלויים עובד מצוין. ויש גם בונוס – אין כאן טיפת קמח, ולכן המאפה מתאים לנמנעים מגלוטן ו

1

סירות תפוחי אדמה במילוי קוואטרו פורמאג’י ופטריות

גילינו את המנה האחת המנצחת: סירות תפו"א ממולאות עם רוטב הבשמל החדש שלנו

1

טארט טאטן בצל וגבינה כחולה

בצק חמאתי עוטף בצלים שהתקרמלו ביין, מייפל ובלסמי, וקיבלו טעם עמוק וגוון משגע. לפני ההגשה מפזרים גבינה כחולה שטעמה החריף משתלב נפלא עם מתיקות הבצל. הכנ

1

עוגת בורגול

חלופה מקורית ומרשימה לפשטידת החג המסורתית. החיבור בין הגבינות, הבטטות והבורגול יוצר משחק טעמים ומרקמים מענג, ואילו העגבניות הצלויות מוסיפות צבע משגע,

1

קראמבל ירקות, מנצ’גו, קשקבל ואגוזי פקאן

בדרך כלל קראמבל הוא מתוק ועתיר בחמאה ופירות מקורמלים. כאן לקחנו את הרעיון הטעים הזה לכיוון מלוח ויצרנו חגיגה צבעונית וקראנצ’ית של ירקות שורש

1

חטיפי יוגורט עיזים ופירות מיובשים

קינוח עסיסי ויפהפה שאפשר לנשנש ללא ייסורי מצפון. מתאים גם לנמנעים מגלוטן. כאן קישטנו אותו בפירות יער, אבל גם פרי עונתי אחר יתאים.

1