מעדן שיבולת שועל וחלב

דייסת שיבולת שועל היא דרך בריאה במיוחד לפתוח את היום - משביעה, קלילה, עשירה ברכיבים תזונתיים ומיטיבה עם מערכת העיכול. מעדן שיבולת השועל של גד טעים, טבעי ומוכן לאכילה. אפשר להמתיק לפי הטעם, להוסיף פירות, אגוזים, דבש או סילאן. המעדן נפלא חם או קר: ארוחת בוקר מאוזנת שמחכה לכם במקרר.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 62, חלבונים (גרם) 2.7, פחמימות (גרם) 15, סיבים תזונתיים (גרם) 3.4, סך השומנים (גרם) 2, חומצות שומן רוויות (גרם) 1.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 6, נתרן (מ”ג) 60, סידן (מ”ג) 100

כשרות: בד”ץ מהדרין

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

סלט פסטה בנוסח תוניסאי

סלט עז טעמים, שנוצר בהשראת הסנדוויץ' התוניסאי — עם טונה משומרת, זיתי קלמטה, לימון כבוש וגבינה בולגרית.

1

חצ’פורי גבינות

הגרסא הגיאורגית בטויסט ישראלי. מכינים בצק שמרים, ממלאים בגבינות ומשטחים לצורת פיתה. טביליסי מעולם לא נראתה קרובה יותר.

1

עוגה בחושה עם תפוז וריקוטה פרסקה

עוגה פשוטה ומהירה להכנה, המשלבת בין טעמה המעודן ומרקמה הקטיפתי של ריקוטה פרסקה לרעננות של מיץ וקליפת הדרים.

1

קסטה סיציליאנה

עוגת שכבות עם מלית ריקוטה, מצופה שכבת מרציפן (לרוב ירוק) ופירות מסוכרים. הקונדיטורית נופר צור הפכה אותה לעוגה אישית המוגשת בתוך כוס

1

עוגת גבינה אישית

בעולם קוראים לסוג כזה של עוגות naked cakes, משום שהקצפת מצפה את הדפנות בשכבה דקה כך שאפשר לראות דרכה את הבצק. סוד קטן: גם אם לא דייקתם בחיתוך, הציפוי

1

כנאפה

הכנאפה מוכרת בישראל כקינוח ערבי, אבל מקורה, כמו הרבה מתכונים מזרח תיכוניים, במטבח העותמאני. הנה המתכון שלנו.

1

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים.

1