מסקרפונה 40%

התשובה האיטלקית לגבינת שמנת. מסקרפונה משלבת טעם שמנת דשן ומפנק עם מרקם קטיפתי ויציב. בזכות אחוזי הנוזלים הנמוכים, היא מצוינת לאפייה, וכיוון שטעמה נייטראלי היא שחקנית רצויה בשני מחנות: המלוח והמתוק.

שימושים
פסטה
אפייה מתוקה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 390, חלבונים (גרם) 3.5, פחמימות (גרם) 3, סך השומנים (גרם) 40, חומצות שומן רוויות (גרם) 26.7, חומצות שומן טראנס 0.9, כולסטרול (מ”ג) 120, נתרן (מ”ג) 44, סידן (מ”ג) 110.

רכיבים: שמנת מפוסטרת 45% שומן, אבקת חלב.

מידע על אלרגנים: מכיל חלב

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

מתכונים עם מסקרפונה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פטס דה נאן

פחזניות מטוגנות במילוי קרם מסקרפונה ושוקולד לבן וזיגוג שוקולד מריר.

1

בייבי רובי דונאטס

הסופגניות האהובות, בגזרת פטיט ובמעטה אלגנטי של קרם מסקרפונה-רובי ושבבי שוקולד מריר.

1

לוקומדס

סופגניות קטנות, טבולות בדבש ופיסטוק, מוגשות לשולחן עם מרכיב מלוח ומפתיע, כמו שהיוונים אוהבים:  פטה בדבש - כמו בטברנות של אתונה.

1

צ’ורוס

אצבעות בצק פריכות, מגולגלות בסוכר וקינמון ומוגשות עם מטבל מסקרפונה וריבת חלב. אפשר גם שוקולד או כל מטבל מתוק שאוהבים.

1

גלידת מסקרפונה בהכנה ביתית

הטרנד החם של הקיץ: גלידת מסקרפונה!

1

גאלט חצילים עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה

הרמוניה נפלאה נוצרת מהשילוב בין פריכות הבצק, המנוקד בפרג, לרכות המסקרפונה, שעוטפת את הכרשה והחציל כשמיכת פוך רכה.

1

בראוניז מג’הול ומסקרפונה

הם נראים כמו בראוניז קלאסיים, אבל הם לא; תמרי המג'הול מעניקים את הצבע השוקולדי והמרקם העסיסי. להכנת ציפוי השיש משתמשים בחצי קופסת מסקרפונה, ומהחצי הנו

1

מאפה אלמוג

המאפה הזה לא רק מרשים וטעמו משגע (הילדים יתנפלו), הוא גם לא זקוק לחיתוך בסכין - מושכים בידיים את צינורות הפסטה (שנראים כמו אלמוגים), מותחים את חוטי הג

1