מסקרפונה 40%

התשובה האיטלקית לגבינת שמנת. מסקרפונה משלבת טעם שמנת דשן ומפנק עם מרקם קטיפתי ויציב. בזכות אחוזי הנוזלים הנמוכים, היא מצוינת לאפייה, וכיוון שטעמה נייטראלי היא שחקנית רצויה בשני מחנות: המלוח והמתוק.

מסקרפונה 40%
שימושים
פסטה
אפייה מתוקה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 386, חלבונים (גרם) 3.5, פחמימות (גרם) 3, סך השומנים (גרם) 40, חומצות שומן רוויות (גרם) 26.7, חומצות שומן טראנס 0.9, כולסטרול (מ"ג) 120, נתרן (מ"ג) 40, סידן (מ"ג) 100

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה 250 גרם

מתכונים עם מסקרפונה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

ריגטוני ארבע גבינות

מנה המגיעה מצפון איטליה. רוטב עשיר, עשוי שמנת וארבעה סוגי גבינות, שלכל אחת מהן טעם מיוחד משלה. אפשר להחליף את הגבינות המופיעות במתכון בגבינות אחרות לפ

1

רביולי ברוטב רוזה

תראו איך טעמו של רוטב העגבניות, החמצמץ והפיקנטי, מתעדנים ומתעגלים בזכות השימוש במסקרפונה. טאצ׳ אחרון של גרנה פדנו מעל והמנה מושלמת.

1

גלידת וניל עם פירות קיץ

מתכון של רותם ליברזון. גלידת וניל קלילה ופירותית, מושלמת לקיץ

1

קסטה מסקרפונה

מתכון של עדי קלינגהופר. גרסה ביתית לקינוח הילדות שכולנו אוהבים

1

מקפא בראוניז מסקרפונה פטל

מתכון של מיס פטל. השילוב המושלם של שוקולד מושחת, גלידה ופירות קיץ

1

כיפות ״גלידת״ פטל אישיות

מתכון של אלון שבו. הקינוח הקיצי המושלם שירשים כל אורח!

1

עוגת גלידה טירמיסו

מתכון של נטלי לוין מעוגיונט. עוגת גלידה עם ארומה מקסימה של קפה וקקאו

1

מוס קפה מסקרפונה חצי קפוא

מתכון של ניקי ב. גלידה קיצית ונעימה עם טעמים מורכבים ומיוחדים

1