מנצ’גו 34%

גבינה קשה ופיקנטית בסגנון ספרדי. מקורה של המנצ'גו בחבל לה מאנצ'ה שבספרד. כמו הגבינה המקורית, גם הגרסה של מחלבות גד מיוצרת מ-100% חלב צאן ומצטיינת במקרם יציב וטעם עמוק ומעט חריף. הגבינה הטעימה הזאת תפאר כל פלטת גבינות, היא משדרגת סלטים, כריכים ומשתלבת מצוין במאפים.

גבינת מנצ'גו
שימושים
כריך
נשנוש
סלט
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 408, חלבונים (גרם) 25.5, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 34, חומצות שומן רוויות (גרם) 25.2, חומצות שומן טראנס (גרם) 1.7, כולסטרול (מ”ג) 102, נתרן (מ”ג) 950, סידן (מ”ג) 900

כשרות: בדץ מהדרין

חלב: כבשים

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

עוגת בורגול

חלופה מקורית ומרשימה לפשטידת החג המסורתית. החיבור בין הגבינות, הבטטות והבורגול יוצר משחק טעמים ומרקמים מענג, ואילו העגבניות הצלויות מוסיפות צבע משגע,

1

גאלט כוסמין עם גבינות ועגבניות

גילינו את קמח הכוסמין בזכות הערכים התזונתיים שבו ושיעור הגלוטן הנמוך, ואז התאהבנו בטעמו האגוזי. כאן השתמשנו בקמח כוסמין מלא (בתוספת מעט קמח רגיל) כדי

1

קראמבל ירקות, מנצ’גו, קשקבל ואגוזי פקאן

בדרך כלל קראמבל הוא מתוק ועתיר בחמאה ופירות מקורמלים. כאן לקחנו את הרעיון הטעים הזה לכיוון מלוח ויצרנו חגיגה צבעונית וקראנצ’ית של ירקות שורש

1

ירוקים מוקפצים עם מנצ’גו

שילוב מקסים בין הגבינה הספרדית הפיקנטית לירוקים רעננים. מנה שתעבוד מצוין כעיקרית צמחונית או כתוספת לדג

1

טוסט מנצ’גו עם צ’אטני מנגו חריף

הטוסט הכי טעים והכי מושחת שפגשנו לאחרונה

1

פולנטה תירס טרי עם סלסה של סלק וריקוטה

למה להסתפק בפולנטה מקמח תירס, כשהשוק מתמלא בקלחים של תירס טרי, עסיסי ומלא טעם

1

קיש אנטיפסטי וגבינות

הכנסנו את האנטיפסטי האיטלקיים אל קלתית בצק חמאה ופינקנו אותם בתערובת גבינות

1

גאלט זוקיני וגבינות

‏Galette הוא טארט כפרי צרפתי ומכינים אותו ללא תבנית טארט. יותר קל מהכנת הטארט הקלאסי, ואפילו יותר יפה!

1