מנצ'גו בשלה

חלק ממהדורת פרימיום של גבינות בשלות העוברות תהליך הבחלה. 6 חודשי היישון של הגבינה משפיע על עוצמת הטעם ומרקם. תהליך יישון הגבינה נקרא "הבחלה" ככל שזמן ההבחלה ארוך יותר כך הגבינה מקבלת טעם עמוק וארומטי יותר

מנצ'גו בשלה
שימושים
כריך
נשנוש
סלט
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 420, חלבונים (גרם) 24, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 36, חומצות שומן רוויות (גרם) 22, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.61, כולסטרול (מ"ג) 79, נתרן (מ"ג) 480, סידן (מ"ג) 774

רכיבים: חלב כבשים מפוסטר, מלח, אנזים מגבין, מחמצת, חומר משמר (E-235), צבע מאכל בציפוי (E172).

כשרות: בד"צ בית יוסף

חלב: כבשים

ניתן להשיג באריזה של 150 גרם

מתכונים עם מנצ'גו
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

בלונדיז גבינת שמנת

הגרסה הבהירה והלא-פחות מוצלחת של הבראוניז הידועים. כאן עם גבינת שמנת ניו יורק, שמוסיפה להם עסיסיות נהדרת.

1

עוגת גבינת שמנת קרה

עוגת גבינה שמכינים בקלי קלות, בלי להסתבך עם ג'לטין ובלי מיומנות מיוחדת.

1

סלט ציור

האם סלט יכול לגנוב את ההצגה משאר החברים על שולחן החג? הסלט הזה יעשה זאת בקלות. משקיעים בחיתוך הירקות לרצועות דקיקות (קולפן ומנדולינה יעשו את העבודה בק

1

סלט "קיסר" ברוטב קאשקבלו וקרוטוני חלומי

ההשראה הגיעה מהרוטב לסלט של מסעדת "אורנה ואלה" — עם הרבה גבינת קאשקבלו, שמעניקה סמיכות וטעם וללא חלמונים חיים.

1

פנקייקס נוטלה וריקוטה פרסקה

קינוח פשוט, קל ומהיר הכנה, שמסתמך על השילוב המנצח של גבינה ושוקולד ומוסיף לחגיגה גם תותים וקצפת

1

פפרדלה דניה

במטבח האיטלקי יש אינספור רוטבי עגבניות, אבל כאן מדובר במשהו מיוחד - רוטב עגבניות עסיסי, עמוק טעמים ומפנק בזכות תוספת של גבינת מסקרפונה.

1

סביצ'ה אינטיאס עם צזיקי

דג נא בעטיפה לימונית מוגש על מצע יוגורט וזוכה לחיזוק מפתיע מכיוון הלאבּנה. דרום אמריקה פוגשת את הבלקנים.

1

גאלט תפוחי עץ עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה

מאפה תפוחים פריך ויפהפה. הגבינות משתלבות במלית וגם מוגשות לצד המאפה המוכן.

1