מוצרלה מעושנת 22%

מוצרלה היא אחת הגבינות האיטלקיות הידועות והאהובות בעולם. היא מיוצרת מ-100% חלב טרי בשיטה ייחודית האחראית על המרקם האלסטי הנפרד לחוטים עדינים. כאן מדובר בגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה - תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. הגרסה הזאת, הזמינה במעדניות בלבד, מצטיינת בטעם עישון עדין.

מוצרלה מעושנת
שימושים
כריך
פסטה
אפיה מלוחה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 296, חלבונים (גרם) 23, פחמימות (גרם) 1.4, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 14.7, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ -0.5, כולסטרול (מ”ג) 66, נתרן (מ”ג) 420, סידן (מ”ג) 740

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

תפוחי אדמה מעושנים

תפוחי אדמה עם טעם של מדורה, הם מהמאכלים הכי ישראלים שייש! כאן - בגרסה אמריקאית טעימה – תפוחי אדמה מוקרמים על האש עם גבינת מוצרלה מעושנת! מנה שתשמחו לא

1

פיצה זוקיני עם שני סוגי מוצרלה

פיצה עסיסית ממשפחת pizza bianca, כלומר ללא רוטב עגבניות. שימו לב לשיטת האפייה המותאמת לתנור הביתי

1

ניוקי פריזאיים

את הניוקי הפריזאיים מכינים מבצק רבוך נטול תפוחי אדמה ועתיר גבינות. הם קלים יותר לתפעול ומצטיינים במרקם אוורירי יותר מהגרסה המוכרת.

1

סמיפרדו טירמיסו

מפגש פסגה של שתי קלאסיקות איטלקיות מתוקות מפיק קינוח קפוא עשיר ויפה.

1

גרניטה של יוגורט עיזים ודבש עם פירות קיץ

שימוש ביוגורט עיזים מתובל בדבש מפיק גרניטה מוצלחת ועשירה – טעימה בפני עצמה ומצוינת כתוספת לסלט של פירות קיץ.

1

סלט בולגרית, ענבים, זעתר ופיצוחים

המתיקות של הענבים, המליחות של הגבינה, הפריכות של האגוזים ועוקצנות רעננה של עלי אורגנו

1

טארטים אישיים עם גבינות וירקות

בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות שימוש בריבועי בצק עלים מוכנים.

1

רביולי פקורינו

רביולי עסיסיים ממולאים במגוון גבינות ומשתכשכים ברוטב מפנק המשלב בין שמנת לפסטו. לא פלא שזאת אחת ממנות הדגל של המסעדה האיטלקית

1