מוצרלה מעושנת 22%

מוצרלה היא אחת הגבינות האיטלקיות הידועות והאהובות בעולם. היא מיוצרת מ-100% חלב טרי בשיטה ייחודית האחראית על המרקם האלסטי הנפרד לחוטים עדינים. כאן מדובר בגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה - תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. הגרסה הזאת, הזמינה במעדניות בלבד, מצטיינת בטעם עישון עדין.

מוצרלה מעושנת
שימושים
כריך
פסטה
אפיה מלוחה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 296, חלבונים (גרם) 23, פחמימות (גרם) 1.4, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 14.7, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ -0.5, כולסטרול (מ"ג) 66, נתרן (מ"ג) 420, סידן (מ"ג) 740

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פיצה זוקיני עם שני סוגי מוצרלה

פיצה עסיסית ממשפחת pizza bianca, כלומר ללא רוטב עגבניות. שימו לב לשיטת האפייה המותאמת לתנור הביתי

1

סלט כל טוב – ירקות ובייבי מוצרלה

סלט הירקות הפשוט מקבל טאצ׳ רענן עם כדורוני מוצרלה טרייה. שמן זית, צ׳ילי ולימון הופכים אותו לחגיגה. אוכלים עם לחם שאור טוב, שיידע לספוג את הרוטב.

1

טרמיסו

בעולם קוראים לסוג כזה של עוגות naked cakes, משום שהקצפת מצפה את הדפנות בשכבה דקה כך שאפשר לראות דרכה את הבצק. סוד קטן: גם אם לא דייקתם בחיתוך, הציפוי

1

פירה דלעת צלויה עם שקדים קלויים ויוגורט סמיך

היוגורט מהווה ניגוד רענן לפירה דלעת הסמיך והדשן. תוספת טעימה ומפנקת או מנה צמחונית בזכות עצמה.

1

קיש פטריות

אנחנו אוהבים הפתעות אבל לפעמים כיף להתפנק עם מתכון מוכר, אהוב והכי חשוב- טעים!

1

קדאיף לחם

התשובה הטורקית לפודינג הלחם הבריטי: חלה משלשום ספוגה בסירופ עם מלית גבינה קטיפתית. במקור הטורקי מכינים את המנה עם קיימאק

1

כריך לבנוני

כריך מפיתת שומשום של אבולעפייה, ריקוטה למריחה מתובלת בזעתר, בצל סגול מתובל בסומק, עם סלט עגבניות שרי תמר חריף מתובל בשמן זית ולימון

1

פלפלונים ממולאים בגבינות עיזים

נשנוש מהיר ואלגנטי – פלפלונים מתוקים ממולאים בתערובת פיקנטית המבוססות על שני סוגים של גבינת עיזים

1