מוצרלה מגורדת 22%

הגרסה הקשה והיבשה יותר של המוצרלה הטרייה. זאת הגבינה המועדפת להכנת פיצה והיא משתלבת נפלא במגוון מאפים. תהליך הייצור שלה זהה לזה של המוצרלה הטרייה, אך היא עוברת יישון וייבוש בתנאים מבוקרים שמעניקים לה את המרקם המוצק, מורידים את שיעור הנוזלים ומאריכים את חיי המדף. לנוחות מקסימלית הגבינה משווקת כשהיא מגורדת - רק לפזר על המאפה או הפיצה ולתנור.

מוצרלה מגורדת 22%
שימושים
כריך
פסטה
אפיה מלוחה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 291, חלבונים (גרם) 23, פחמימות (גרם) 1.2, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 14.7, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.6, כולסטרול (מ"ג) 66, נתרן (מ"ג) 420, סידן (מ"ג) 255

כשרות: בד"ץ מהדרין

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 300 גרם

מתכונים עם מוצרלה מגורדת
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

לביבות ירוקות עם טחינה-יוגורט מתובלת

1

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

לביבות חצילים קלויים, בולגרית וקאשקבלו

1

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

1

לביבת זוקיני גבינות ענקית עם יוגורט שום-שמיר

לביבת זוקיני גבינות ענקית עם יוגורט שום-שמיר

1

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

לביבות תירס ופלפלים עם סלסה

1

לביבות כרובית אפויות

לביבות כרובית אפויות

1

לביבות תפוחי אדמה עם עירית ומוצרלה

לביבות תפוחי אדמה עם עירית ומוצרלה

1

מיני פיצות בגט עם גבינות וירקות

בין פיצה קלאסית לברוסקטה יש את הפטנט האלגנטי הזה: לוקחים בגטים קטנים, חוצים לאורך, מורחים ברוטב עגבניות משובח ומפזרים מעל מוצרלה ותוספות צבעוניות. בחי

1