לאבנה עיזים 5%
גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. ללאבנה עיזים טעם ייחודי ואותנטי. היא קלה לעיכול ומתאימה גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר. השידוך המסורתי הוא שמן זית, זעתר ופיתה, אך הלאבנה תעשיר ותשדרג גם ארוחת בוקר ישראלית סטנדרטית ותשתלב מצוין בכריכים.
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 92, חלבונים (גרם) 5.3, פחמימות (גרם) 6.5, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 364.
רכיבים: חלב עיזים מפוסטר, עמילן (בפסח טפיוקה), מלח, סיבים תזונתיים (אינולין) מייצבים (קסנטן גאם (בפסח מייצב מזרעי חרובים), קרגינן). חומר משמר (פוסטסיום סורבט).
מידע על אלרגנים: מכיל חלב עיזים.
כשרות: רבנות בת ים
חלב: עיזים
1
1
כדורי עוגת לימון, שוקולד לבן ומסקרפונה
1
במיה בשמן זית, שום וצ’ילי על יוגורט כבשים
1
סלט תירס, אבוקדו, עגבניות שרי, כרוב סגול וקוביות בולגרית
1
Leave a Comment