לאבנה עיזים 5%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. ללאבנה עיזים טעם ייחודי ואותנטי. היא קלה לעיכול ומתאימה גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר. השידוך המסורתי הוא שמן זית, זעתר ופיתה, אך הלאבנה תעשיר ותשדרג גם ארוחת בוקר ישראלית סטנדרטית ותשתלב מצוין בכריכים.

לבאנה עיזים 5%
שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 92, חלבונים (גרם) 5.3, פחמימות (גרם) 6.5, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ"ג) 15, נתרן (מ"ג) 364.

רכיבים: חלב עיזים מפוסטר, עמילן (בפסח טפיוקה), מלח, סיבים תזונתיים (אינולין) מייצבים (קסנטן גאם (בפסח מייצב מזרעי חרובים), קרגינן). חומר משמר (פוסטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב עיזים.

כשרות: רבנות בת ים

חלב: עיזים

ניתן להשיג באריזה של 250 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

רולדת טירמיסו

קינוח השכבות האיטלקי הופך לרולדה מבצק ספוג בניחוח קפה, במילוי קרם מסקרפונה נטול ביצים וזריז הכנה.

1

סלט שבבי פקורינו על תאנים מקורמלות ולחם קלוי בחומץ שרי

התאנים, עם המתיקות הדבשית שלהן, אוהבות גבינות חריפות ודעתניות כמו פקורינו

1

קיש ארטישוק וריקוטה פרסקה

טעמה הסתגלני של הריקוטה משתדך מצוין ללבבות ארטישוק שנחצו, נפרסו דק וטוגנו בחמאה, רוזמרין ויין לבן.

1

ארנצ'יני – כדורי ריזוטו מטוגנים

קוראים להם "תפוזונים" (arancini) ומכינים אותם משאריות של ריזוטו מאתמול.

1

קייק בננה וגבינת שמנת

גבוהה, שחומה ועסיסית. כשפורסים אותה מגלים לב שמנת צחור. גבינת שמנת ניו יורק 12% נותנת לעוגה שיק בריאותי

1

מרק בצל עם גבינת פקורינו

בגרסה הצרפתית הקלאסית מוסיפים למרק גבינת גרוייר, אבל פקורינו עושה כאן עבודה מצוינת!

1

סיגרים במילוי מנגולד, יוגורט ופטה

כאן היוגורט הוא חלק ממלית. הוא תורם לעסיסיות ונותן מגע של חמיצות נעימה.

1

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים. בזכות פירורי לחם וגרנה פדנו מגוררת שמפזרים בין עלי הפילו, השטרודלים נשארים קרי

1