לאבנה עיזים 5%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. ללאבנה עיזים טעם ייחודי ואותנטי. היא קלה לעיכול ומתאימה גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר. השידוך המסורתי הוא שמן זית, זעתר ופיתה, אך הלאבנה תעשיר ותשדרג גם ארוחת בוקר ישראלית סטנדרטית ותשתלב מצוין בכריכים.

לבאנה עיזים 5%
שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 92, חלבונים (גרם) 5.3, פחמימות (גרם) 6.5, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ"ג) 15, נתרן (מ"ג) 364.

רכיבים: חלב עיזים מפוסטר, עמילן (בפסח טפיוקה), מלח, סיבים תזונתיים (אינולין) מייצבים (קסנטן גאם (בפסח מייצב מזרעי חרובים), קרגינן). חומר משמר (פוסטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב עיזים.

כשרות: רבנות בת ים

חלב: עיזים

ניתן להשיג באריזה של 250 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מסקרפונה לימוני

קינוח כוסות - מסקרפונה לימוני

1

פוקאצ'ת גבינות, ירקות וממרחים

מניחים את הגבינות על הפוקאצ'ה מיד שהיא יוצאת מהתנור והן נמסות מעט מהחום ויוצרות מנה הרמונית במיוחד.

1

כנאפה

הכנאפה מוכרת בישראל כקינוח ערבי, אבל מקורה, כמו הרבה מאוד מתכונים מזרח תיכוניים, במטבח העותמאני. הנה המתכון המשפחתי שלנו.

1

טרמיסו

קינוח טירמיסו עם הקרם מסקרפונה המעולה שלנו!

1

ניוקי פריזאיים

את הניוקי הפריזאיים מכינים מבצק רבוך נטול תפוחי אדמה ועתיר גבינות. הם קלים יותר לתפעול ומצטיינים במרקם אוורירי יותר מהגרסה המוכרת.

1

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

1

גאלט בצק עלים במלית גבינות פטריות וטימין

המלית כאן מפנקת במיוחד - היא מבוססת על גבינת שמנת 30% עם חיזוק של פקורינו וגד-עז שמעצימים את הטעמים

1

ח'צפורי גבינות ים תיכוני

גרסה יצירתית למאפה הדגל של העדה הגיאורגית, עם שפע גבינות ותגבור של עגבניות, זיתים וקצת פלפל חריף. הגישו את המאפים חמים ופרסו אותם לעיני האורחים.

1