לאבנה דרוזית 9%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. השידוך המסורתי הוא שמן זית, זעתר ופיתה, אך הלאבנה תעשיר ותשדרג גם ארוחת בוקר ישראלית סטנדרטית ותשתלב מצוין בכריכים.

לאבנה דרוזית 9%
שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 133, חלבון (גרם) 8, פחמימות (גרם) 5, שומן (גרם) 9, חומצות שומן רוויות (גרם) 6, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ"ג) 27, נתרן (מ"ג) 450, סידן (מ"ג) 120

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 500 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

טארטים אישיים עם גבינות וירקות

בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות שימוש בריבועי בצק עלים מוכנים.

1

סביצ'ה אינטיאס עם צזיקי

דג נא בעטיפה לימונית מוגש על מצע יוגורט וזוכה לחיזוק מפתיע מכיוון הלאבּנה. דרום אמריקה פוגשת את הבלקנים.

1

עוגת לאבנה ופירות קיץ

העוגה נאפית זמן רב מאוד בחום נמוך מאוד, וזה מה שמונע ממנה לצנוח ולהיסדק

1

קרם מסקרפונה של פירות קיץ

כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם.

1

כרובית שלמה אפויה ביוגורט

כרובית שלמה צלויה בתנור הפכה ללהיט בזכות הטעם המשגע וקלות ההכנה והיא גם זמינה בכל עונות השנה ומחירה ידידותי.

1

סוכריות ספנקופיטה

גרסה חגיגית ומשעשעת לאחת הקלאסיקות של המטבח הבלקני.

1

פוקאצ’ה טרטופו

הפקורינו נותנת טעם חזק, המסקרפונה מוסיפה עדינות קרמית והמוצרלה מחברת את שני הניגודים הללו לחוויה איטלקית מלאה

1

רולדת זברה

עוגת רולדה גבוהה, חגיגית וקצת אחרת. כאשר פורסים אותה מתגלים פסי אורך מפתיעים.

1