לאבנה בתוספת שמן זית וזעתר

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. בגרסה הזאת צירפנו ללאבנה את שני בני הלוויה המסורתיים שלה: הזעתר ושמן הזית. כל מה שחסר הוא פיתה טרייה ורכה.

שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 134, חלבונים (גרם) 9, פחמימות (גרם) 2, סך השומנים (גרם) 10, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.75, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ –  0.5, כולסטרול (מ”ג) 14, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 150.

רכיבים: גבינת לאבנה 5% שומן (92.8%) (חלב מפוסטר, חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד (E1422), מלח, חומר משמר (]וטסיום סורבט)), מחית שמן זית וזעתר (שמן זית כתית מעולה (5%), תערובת זעתר (2.1%), מעכב חמצון (סודיון לקטאט), מווסת חומציות (חומצה לקטית)).

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב.

כשרות: רבנות בת ים. קיים גם בכשרות בד”צ הרב רובין

ניתן להשיג גם במעדנייה* 

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

סלט פנזנלה עם ירקות קלויים ופטה עיזים

הוא נולד בטוסקנה כדי לתת הזדמנות שנייה ללחם יבש, ביחד עם המוצרלה כמובן!

1

סופלה גבינה

סופלה גבינה

1

פולנטה תירס טרי עם סלסה של סלק וריקוטה

למה להסתפק בפולנטה מקמח תירס, כשהשוק מתמלא בקלחים של תירס טרי, עסיסי ומלא טעם

1

גאלט כוסמין עם גבינות ועגבניות

גילינו את קמח הכוסמין בזכות הערכים התזונתיים שבו ושיעור הגלוטן הנמוך, ואז התאהבנו בטעמו האגוזי. כאן השתמשנו בקמח כוסמין מלא (בתוספת מעט קמח רגיל) כדי

1

מרק בצל עם גבינת גרנה פדנו

בגרסה הצרפתית הקלאסית מוסיפים למרק גבינת גרוייר, אבל פקורינו עושה כאן עבודה מצוינת!

1

פודינג בננה פטל

קינוח מרשים וקליל לאירוח, בשילוב של קרם פטיסייר מפנק פירות רעננים.

1

טרייפל לימון וקרם מסקרפונה

בכוס אחת עולם שלם! טרייפל לימון ומסקרפונה

1

תבשיל ירקות וביצים

המתכון הזה מגיע מבולגריה ומדובר בקדרה של עגבניות, פלפלים, גבינה בולגרית וביצים, שמזכירה שקשוקה. הכי טעים עם חלה טרייה לניגוב

1