לאבנה בתוספת שמן זית וזעתר

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. בגרסה הזאת צירפנו ללאבנה את שני בני הלוויה המסורתיים שלה: הזעתר ושמן הזית. כל מה שחסר הוא פיתה טרייה ורכה.

שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 134, חלבונים (גרם) 9, פחמימות (גרם) 2, סך השומנים (גרם) 10, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.75, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ –  0.5, כולסטרול (מ”ג) 14, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 150.

רכיבים: גבינת לאבנה 5% שומן (92.8%) (חלב מפוסטר, חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד (E1422), מלח, חומר משמר (]וטסיום סורבט)), מחית שמן זית וזעתר (שמן זית כתית מעולה (5%), תערובת זעתר (2.1%), מעכב חמצון (סודיון לקטאט), מווסת חומציות (חומצה לקטית)).

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב.

כשרות: רבנות בת ים. קיים גם בכשרות בד”צ הרב רובין

ניתן להשיג גם במעדנייה* 

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

ארטיק שוקולד

ארטיק שכבות שוקולד מפנק עם קרם מסקרפונה עשיר שמתפרץ בין ביס לביס.

1

בורקיטס עם ריקוטה, קשקבל ובולגרית

בבורקיטס קלאסי משלבים בין גבינות דומיננטיות (בולגרית וקשקבל) לגבינה רכה וניטרלית בטעמה, שנותנת את הגוף. אחרי שתכינו את המאפה הבלקני הקלאסי עם ריקוטה פ

1

עוגת גבינה ושוקולד לבן מפורקת

המרכיבים שואבים את ההשראה מעוגת גבינה פירורים קלאסית. אלא שכאן הפירורים עשויים מעוגיות שוקולד מריר, שיוצרים ניגוד מקסים עם קרם הגבינה המתוק. ההגשה שוב

1

לביבות זוקיני עם בולגרית וקשקבל

הלביבות האלה יפות לא רק לחנוכה; הן יככבו בכל בופה צמחוני, ארוחת ערב או אפילו בכריך מושקע לארוחת הצהריים. הן מוצלחות לא פחות גם בטמפרטורת החדר ואפילו מ

1

עוגת גבינה מנומרת

החיבור בין הלאבנה לשוקולד הלבן מפיק קרם עשיר ועם זאת קליל, שהולך יופי עם פירות קיץ.

1

פרוז’לדה

לחם גבינות טורקי רך ועשיר בגבינות שאופים בתבנית גדולה ומגישים עם ירקות חתוכים וזיתים משובחים.

1

ספוליאטלה

מאפה נפוליטני יפהפה. אם אתם אוהבים אפייה מאתגרת ויש לכם סבלנות - צפויה לכם הנאה צרופה

1

ניוקי פריזאיים

את הניוקי הפריזאיים מכינים מבצק רבוך נטול תפוחי אדמה ועתיר גבינות. הם קלים יותר לתפעול ומצטיינים במרקם אוורירי יותר מהגרסה המוכרת.

1