לאבנה בתוספת שמן זית וזעתר
גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. בגרסה הזאת צירפנו ללאבנה את שני בני הלוויה המסורתיים שלה: הזעתר ושמן הזית. כל מה שחסר הוא פיתה טרייה ורכה.
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 134, חלבונים (גרם) 9, פחמימות (גרם) 2, סך השומנים (גרם) 10, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.75, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ – 0.5, כולסטרול (מ”ג) 14, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 150.
רכיבים: גבינת לאבנה 5% שומן (92.8%) (חלב מפוסטר, חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד (E1422), מלח, חומר משמר (]וטסיום סורבט)), מחית שמן זית וזעתר (שמן זית כתית מעולה (5%), תערובת זעתר (2.1%), מעכב חמצון (סודיון לקטאט), מווסת חומציות (חומצה לקטית)).
מידע על אלרגנים: מכיל: חלב.
כשרות: רבנות בת ים. קיים גם בכשרות בד”צ הרב רובין
ניתן להשיג גם במעדנייה*
חלב: בקר
סלט פנזנלה עם ירקות קלויים ופטה עיזים
1
פולנטה תירס טרי עם סלסה של סלק וריקוטה
1
גאלט כוסמין עם גבינות ועגבניות
1
1
1
Leave a Comment