לאבנה בתוספת שמן זית וזעתר

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. בגרסה הזאת צירפנו ללאבנה את שני בני הלוויה המסורתיים שלה: הזעתר ושמן הזית. כל מה שחסר הוא פיתה טרייה ורכה.

שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 139, חלבונים (גרם) 8, פחמימות (גרם) 1.9, סך השומנים (גרם) 11, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.73, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ –  0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 130.

רכיבים: גבינת לאבנה 5% שומן (93%), (חלב מפוסטר,  חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד (E1422) (בפסח עמלין תפו”א או עמילן טפיוקה)),  מלח, חומר משמר (פוסטסיום סורבט), שמן זית כתית מעולה(6%), תערובת זעתר (זעתר(32%), עשבי תיבו, תבלינים, שמן קנולה (בפסח שמן זית)).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב.

כשרות: רבנות בת ים. קיים גם בכשרות בד”צ הרב רובין

ניתן להשיג גם במעדנייה* 

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

בראוניז צ’יז-קייק

בראוניז ועוגת גבינה - שתי אהבות אמריקאיות בעוגה נפלאה אחת.

1

פנקייקס נוטלה וריקוטה פרסקה

קינוח פשוט, קל ומהיר הכנה, שמסתמך על השילוב המנצח של גבינה ושוקולד ומוסיף לחגיגה גם תותים וקצפת

1

קרטיב יוגורט עם וניל וענבים

מה שנקרא "ארטיק לילדים גדולים" – משקה יוגורט ארומטי, משובץ בענבים מתוקים ומנוקד בגרגרי וניל אמיתי.

1

קלצונה חצילים וגבינות

הבצק הוא בצק פיצה מסורתי, וגם למלית יש נשמה ים תיכונית. אבל במקום לרדד את הבצק ולפזר עליו תוספות, מכינים קלצונה - כיסון איטלקי עסיסי.

1

קסטה מסקרפונה

מתכון של עדי קלינגהופר. גרסה ביתית לקינוח הילדות שכולנו אוהבים

1

פסטה פרימוורה

מנה רעננה, פשוטה ומהירה להכנה. תוספת הגבינה מעניקה לה את טעמיה המיוחדים. חשוב לציין, שכמו בכל מנת פסטה, גם כאן הרוטב מחכה לפסטה ולא להיפך! אם אתם לא י

1

פלפלים ממולאים בגבינות

פלפלים קלויים, עטופים בציפוי פריך וממולאים בתערובת גבינה שנמסה בפה, הם המנה העיקרית הכי מבוקשת בארוחות צמחוניות שאני מכינה בבית

1

קרם לאבנה ושוקולד לבן עם פצפוצי שומשום ופירות קיץ

החיבור בין הלאבנה החמצמצה לשוקולד הלבן מפיק קרם עשיר ועם זאת קליל, שהולך יופי עם פירות קיץ. פצפוצי שומשום מוסיפים מתיקות פריכה, אך אם רוצים לפשט את הה

1