לאבנה בתוספת שמן זית וזעתר 5%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. בגרסה הזאת צירפנו ללאבנה את שני בני הלוויה המסורתיים שלה: הזעתר ושמן הזית. כל מה שחסר הוא פיתה טרייה ורכה.

לבאנה בתוספת שמן זית וזעתר
שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 139, חלבונים (גרם) 8, פחמימות (גרם) 1.9, סך השומנים (גרם) 11, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.75, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ –  0.5, כולסטרול (מ"ג) 15, נתרן (מ"ג) 400, סידן (מ"ג) 130.

רכיבים: גבינת לאבנה 5% שומן (93%), (חלב מפוסטר,  חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד (E1422) (בפסח עמלין תפו"א או עמילן טפיוקה)),  מלח, חומר משמר (פוסטסיום סורבט), שמן זית כתית מעולה(6%), תערובת זעתר (זעתר(32%), עשבי תיבו, תבלינים, שמן קנולה (בפסח שמן זית)).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב.

כשרות: רבנות בת ים. קיים גם בכשרות בד"צ הרב רובין

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 250 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

לזניה חצילים

התשובה האיטלקית המוחצת לפשטידה ופריט חובה בכל ארוחה איטלקית. בחרנו בשילוב המנצח של חצילים ועגבניות והוספנו תערובת גבינות מפנקת

1

פולנטה תירס, פטריות צלויות וגבינת פקורינו

הפולנטה החלה את דרכה בתור דייסה במטבחים הביתיים של צפון איטליה והפכה במרוצת השנים לאחת המנות המבוקשות ביותר במסעדות.

1

סלט נאצ'וס קון קסו (נאצ'וס עם גבינות)

קבלו את הגרסה הרעננה שלנו למאזט המקסיקני האהוב: אל הנאצ'וס הפריכים, האבוקדו והירקות מצטרפת המוצרלה

1

סלט עגבניות שרי קונפי וקרם גבינה בולגרית

עגבניות מתוקות מבושלות בשמן זית ומתובלות בבלסמי משתלבת נהדר עם עשבי התיבול והמליחות העדינה של הבולגרית

1

פיצה ארבע גבינות

פיצה ארבע גבינות

1

רולדת זברה

עוגת רולדה גבוהה, חגיגית וקצת אחרת. כאשר פורסים אותה מתגלים פסי אורך מפתיעים.

1

טארט קפרזה

גרסת המאפה לסלט האיטלקי האהוב. הטארט קל מאוד להכנה בזכות השימוש בבצק עלים מוכן!

1

ריזוטו פטנט עם בטטה ופורצ'יני

את הריזוטו הזה אופים בתנור וזה חוסך את רוב הערבובים

1