לאבנה בתוספת שמן זית וזעתר 5%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. בגרסה הזאת צירפנו ללאבנה את שני בני הלוויה המסורתיים שלה: הזעתר ושמן הזית. כל מה שחסר הוא פיתה טרייה ורכה.

לבאנה בתוספת שמן זית וזעתר
שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 158, חלבונים (גרם) 7.4, פחמימות (גרם) 7.3, סך השומנים (גרם) 11, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.9, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ –  0.5, כולסטרול (מ"ג) 33, נתרן (מ"ג) 503, סידן (מ"ג) 195.

כשרות: רבנות בת ים. קיים גם בכשרות בד"צ הרב רובין

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 250 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

מרק ארטישוק ירושלמי, אגוזי ברזיל וטוויל פקורינו

מרק קרם עמוק טעמים ואלגנטי. רגע לפני ההגשה מניחים עליו טוויל גבינה פריך ופיקנטי ואגוזי ברזיל, שמעשירים עוד קצת את הטעם והמרקם.

1

פשטידת גבינות

אנחנו מודים,על הפטנט הזה לא חשבנו. במקום לטרוח ולהכין בצק משתמשים בעלה מלאווח שיחד עם גבינות עשירות ואגוזים פריכים הופך לפשטידה מפוארת.

1

עוגת גבינה פירורים

עוגת הגבינה הקרה היא קינוח אהוב לאורך כל השנה לא רק בשבועות. מוסיפים למלית קרם מסקרפונה שהופך את מלית הגבינה לרכה וקטיפתית במיוחד.

1

פנקוטה יוגורט עיזים ותימין

הקרמיות והטעם המיוחד של יוגורט העיזים מעניקים לפנקוטה מרקם נפלא. תוספת התימין היא טוויסט יווני לקינוח האיטלקי הקלאסי.

1

פסטה פרימוורה

מנה רעננה, פשוטה ומהירה להכנה. תוספת הגבינה מעניקה לה את טעמיה המיוחדים. חשוב לציין, שכמו בכל מנת פסטה, גם כאן הרוטב מחכה לפסטה ולא להיפך! אם אתם לא י

1

פפרדלה זוקיני עם בזיליקום ובולגרית נמסה

פסטה עם נשמה בלקנית: הזוקיני והפסטה פוגשים גבינה בולגרית מעודנת, שנמסה מהחום ויחד עם הבזיליקום והצ'ילי הופכת לרוטב נהדר.

1

בראוניז שוקולד, גבינה וריבת פטל

אם לא תיזהרו הבראוניז האלה ייעלמו עוד לפני שיגיעו האורחים. השילוב בין שוקולד לגבינה הוא חגיגה, וכאן הוספנו גם מגע עסיסי של ריבת פטל.

1

לחמניות ממולאות בגבינה

במקום לטרוח להכין סנדוויצ'ים מראש או לדאוג לממרחים וירקות אופים הכל יחד ומקבלים לחמניות ממולאות רכות וטעימות שאפשר גם לקחת כארוחת בוקר לעבודה.

1