לאבנה בתוספת שמן זית וזעתר 5%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. בגרסה הזאת צירפנו ללאבנה את שני בני הלוויה המסורתיים שלה: הזעתר ושמן הזית. כל מה שחסר הוא פיתה טרייה ורכה.

לבאנה בתוספת שמן זית וזעתר
שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 139, חלבונים (גרם) 8, פחמימות (גרם) 1.9, סך השומנים (גרם) 11, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.75, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ –  0.5, כולסטרול (מ"ג) 15, נתרן (מ"ג) 400, סידן (מ"ג) 130.

רכיבים: גבינת לאבנה 5% שומן (93%), (חלב מפוסטר,  חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד (E1422) (בפסח עמלין תפו"א או עמילן טפיוקה)),  מלח, חומר משמר (פוסטסיום סורבט), שמן זית כתית מעולה(6%), תערובת זעתר (זעתר(32%), עשבי תיבו, תבלינים, שמן קנולה (בפסח שמן זית)).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב.

כשרות: רבנות בת ים. קיים גם בכשרות בד"צ הרב רובין

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 250 גרם

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

סלט סלק וקממבר

כמה דקות עבודה והמון רושם וטעם. גבינת קממבר במעטה פחם החדשה של "גד" נמסה מעט מחום הסלקים וממזגת את הטעמים. את הסלקים הקטנים אפשר למצוא בשוקי האיכרים ב

1

סלט "פנזנלה" על מצע פוקצ'ה

השף מנה שטרום יצר לסלט הפנצנלה הקלאסי גרסה אישית משודרגת: תוספת של מוצרלה טרייה ובמקום לחם ישן - פוקצ'ה חמה וטרייה.

1

מקפא בראוניז מסקרפונה פטל

מתכון של מיס פטל. השילוב המושלם של שוקולד מושחת, גלידה ופירות קיץ

1

סלקים צלויים על מצע של יוגורט עיזים

הסלק שומר על טעמיו ומעצים את המתיקות בזמן הצלייה. משתלב נהדר עם יוגורט העיזים המשובח.

1

לביבות כרישה וגבינות

לביבות כרישה וגבינות

1

פנזרוטי גבינות מלוח

הפיצה היא המתנה הקולינרית הכי מפורסמת של נאפולי לעולם, אבל ביחד איתה נולדה סדרה של מאכלים המבוססים על אותו הבצק. אחד מהם הוא הפנזרוטי – כיסן בצק ממולא

1

עוגת בורגול

חלופה מקורית ומרשימה לפשטידת החג המסורתית. החיבור בין הגבינות, הבטטות והבורגול יוצר משחק טעמים ומרקמים מענג, ואילו העגבניות הצלויות מוסיפות צבע משגע,

1

בראוניז שוקולד, גבינה וריבת פטל

אם לא תיזהרו הבראוניז האלה ייעלמו עוד לפני שיגיעו האורחים. השילוב בין שוקולד לגבינה הוא חגיגה, וכאן הוספנו גם מגע עסיסי של ריבת פטל.

1