לאבנה בתוספת שמן זית וזעתר

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך. בגרסה הזאת צירפנו ללאבנה את שני בני הלוויה המסורתיים שלה: הזעתר ושמן הזית. כל מה שחסר הוא פיתה טרייה ורכה.

שימושים
כריך
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 143, חלבונים (גרם) 9, פחמימות (גרם) 1.9, סך השומנים (גרם) 11, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.73, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ –  0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 130.

רכיבים: גבינת לאבנה 5% שומן (93%), (חלב מפוסטר,  חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד (E1422) (בפסח עמלין תפו”א או עמילן טפיוקה)),  מלח, חומר משמר (פוסטסיום סורבט), שמן זית כתית מעולה(6%), תערובת זעתר (זעתר(0.32%), עשבי תיבו, תבלינים, שמן קנולה (בפסח שמן זית)).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב.

כשרות: רבנות בת ים. קיים גם בכשרות בד”צ הרב רובין

ניתן להשיג גם במעדנייה* 

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

גאלט תפוחי עץ עם מסקרפונה וריקוטה פרסקה

מאפה תפוחים פריך ויפהפה. הגבינות משתלבות במלית וגם מוגשות לצד המאפה המוכן.

1

עוגת גבינה ב-5 דקות

עוגת גבינה במעט זמן עבודה אבל עם כמות עונג אינסופי. חמה או קרה- אתם בוחרים

1

גאלט כוסמין עם גבינות ועגבניות

גילינו את קמח הכוסמין בזכות הערכים התזונתיים שבו ושיעור הגלוטן הנמוך, ואז התאהבנו בטעמו האגוזי. כאן השתמשנו בקמח כוסמין מלא (בתוספת מעט קמח רגיל) כדי

1

בייבי רובי דונאטס

הסופגניות האהובות, בגזרת פטיט ובמעטה אלגנטי של קרם מסקרפונה-רובי ושבבי שוקולד מריר.

1

פנקוטה יוגורט עיזים ותימין

הקרמיות והטעם המיוחד של יוגורט העיזים מעניקים לפנקוטה מרקם נפלא. תוספת התימין היא טוויסט יווני לקינוח האיטלקי הקלאסי.

1

NEW YORK CHEESE CAKE

עוגה עשירה וקרמית מגבינת שמנת New York.

1

סלט ירוק עם ענבים, תאנים וגבינה כחולה

השילוב של פירות מתוקים וגבינה כחולה פיקנטית הוא קלאסי, ובכל זאת לא מפסיק להפתיע. כאן על סלט ירוק מתובל בשמן זית, סילאן וחומץ בלסמי.

1