ירח מתוק

בוגרי משפחות ספרדיות ובלקניות מכירות אותו בתור "ארוז קון לצ'ה" - אורז בחלב, אבל פודינג אורז מתוק אהוב בתרבויות קולינריות רבות - מדרום אמריקה ועד בריטניה. לפודינג אורז של מחלבות גד טעם נפלא ומרקם מפנק, למרות אחוזי השומן הצנועים. הוא טעים קר - ישר מהמקרר - עם פירות טריים או יבשים אבל הכי כיף (בייחוד כשמזג האוויר מתקרר) הוא לחמם אותו כמה שניות במיקרוגל ולתבל במעט קינמון.

שימושים
נשנוש

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

גאלט בצק עלים במלית גבינות פטריות וטימין

המלית כאן מפנקת במיוחד - היא מבוססת על גבינת שמנת 30% עם חיזוק של פקורינו וגד-עז שמעצימים את הטעמים

1

מאפה בצק עלים עם עגבניות לחות, בזיליקום, זיתים ומוצרלה פרסקה

מאפה טעים עם נשמה ים תיכונית, שמכינים בכמה רגעים.

1

רול אבוקדו אקזוטי

רול טורטיה עם גבינת ריקוטה למריחה פלפל 4 העונות (אפשר גבינת ריקוטה טבעית מובל בצ'יפוטלה או צ'ילי אחר), גאוקמולה, עשבי תיבול, סלסלת עגבניות וצ'ילי

1

קצ’יו א פפה

קלאסיקה איטלקית שממחישה היטב את עומק הטעמים של גבינת גרנה פדנו האיטלקית.

1

אספרגוס צרוב עם ביצה עלומה וטוויל גרנה פדנו

מנת רושם: אספרגוס אצילי, טוויל פרמזן פריך וביצה עלומה שעוטפת את הכל

1

בויוס לאבנה ומנגולד

בויוס - מאפה הדגל של איזמיר - הוא שבלול בצק זהוב ומתפצפץ עם מלית עסיסית של גבינות, וללא ספק אחד התענוגות הגדולים של החג (ושל החיים עצמם). הבויוס שלנו

1

סלט ים תיכוני של בורגול, עגבניות וגבינה צפתית

סלט הטאבולה הלבנוני מקבל חיזוק של גבינה צפתית, צנוברים, זיתי קלמטה ובזיליקום.

1

מסקרפונה לימוני

קינוח כוסות - מסקרפונה לימוני

1