ירח מתוק
בוגרי משפחות ספרדיות ובלקניות מכירות אותו בתור "ארוז קון לצ'ה" - אורז בחלב, אבל פודינג אורז מתוק אהוב בתרבויות קולינריות רבות - מדרום אמריקה ועד בריטניה. לפודינג אורז של מחלבות גד טעם נפלא ומרקם מפנק, למרות אחוזי השומן הצנועים. הוא טעים קר - ישר מהמקרר - עם פירות טריים או יבשים אבל הכי כיף (בייחוד כשמזג האוויר מתקרר) הוא לחמם אותו כמה שניות במיקרוגל ולתבל במעט קינמון.

שימושים

נשנוש
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 124, חלבונים (גרם) 3.16, פחמימות (גרם) 21, סך השומנים (גרם) 3, חומצות שומן רוויות (גרם) 1.72, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 9, נתרן (מ”ג) 40, סידן (מ”ג) 100.
רכיבים: חלב מפוסטר (73%), אורז (7.7%), סוכר, מלטודקסטרין, שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד (E-1442), חלמון מפוסטר (ביצים), מיץ מפוסטר מפרי המונק, חומרי טעם וריח, מייצב (קרגינן).
מידע על אלרגנים: מכיל חלב, ביצים.
עלול להכיל: גלוטן (בפסח-ללא), סויה
כשרות: בד”ץ מהדרין
חלב: בקר
אולי תרצו להכין

קישים אישיים של סלמון וגבינת שמנת
מתכון פטנט, שהוא מחווה לכריך הניו יורקי האולטימטיבי, במקום להכין קלתית - משתמשים בלחמניות ביס קנויות!
1

כרובית שלמה צלויה בתנור הפכה ללהיט בזכות הטעם המשגע וקלות ההכנה והיא גם זמינה בכל עונות השנה ומחירה ידידותי.
1

כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם.
1

בעולם קוראים לסוג כזה של עוגות naked cakes, משום שהקצפת מצפה את הדפנות בשכבה דקה כך שאפשר לראות דרכה את הבצק. סוד קטן: גם אם לא דייקתם בחיתוך, הציפוי
1

הכירו את עוגת הזוקיני, צנוברים וגבינות שלנו. מנה חדשה מרהיבה שיצרנו מהפשטידה הקלאסית
1

בניגוד ללזניה הקלאסית אין כאן רוטב בשאמל, אבל יש שפע של גבינות וגם ירקות עסיסיים. התוצאה קלילה יותר אבל לא פחות מפנקת.
1
Leave a Comment