ירח מתוק

בוגרי משפחות ספרדיות ובלקניות מכירות אותו בתור "ארוז קון לצ'ה" - אורז בחלב, אבל פודינג אורז מתוק אהוב בתרבויות קולינריות רבות - מדרום אמריקה ועד בריטניה. לפודינג אורז של מחלבות גד טעם נפלא ומרקם מפנק, למרות אחוזי השומן הצנועים. הוא טעים קר - ישר מהמקרר - עם פירות טריים או יבשים אבל הכי כיף (בייחוד כשמזג האוויר מתקרר) הוא לחמם אותו כמה שניות במיקרוגל ולתבל במעט קינמון.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 128, חלבונים (גרם) 3.16, פחמימות (גרם) 21, סך השומנים (גרם) 3, חומצות שומן רוויות (גרם) 1.72, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 9, נתרן (מ”ג) 40, סידן (מ”ג) 100.

רכיבים: חלב מפוסטר (73%), סוכר, אורז (7.7%), שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד (E-1422), חלמון מפוסטר (ביצים), חומרי טעם וריח, מייצב (קרגינו).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב, ביצים.

עלול להכיל: גלוטן (בפסח-ללא), סויה

כשרות: בד”ץ מהדרין

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

טורט מסקרפונה ודובדבנים

עוגת גבינה יפה וחגיגית, שמכינים בקלות וללא אפייה.

1

פולנטה תירס טרי עם סלסה של סלק וריקוטה

למה להסתפק בפולנטה מקמח תירס, כשהשוק מתמלא בקלחים של תירס טרי, עסיסי ומלא טעם

1

קיש ספירלה ירקות וגבינות

הספירלה הוויראלית! היא כיכבה בחוברת שבועות 2015 והפכה לכוכבת הרשתות החברתיות. למי שפספס - הנה היא שוב במלוא הדרה

1

טרייפל לימון ומסקרפונה

בכוס אחת עולם שלם! טרייפל לימון ומסקרפונה

1

פפרדלה קוואטרו פורמאג’י

פסטה ברוטב ארומטי ומפנק במיוחד, שמכינים בקלות בבית ומרגישים כמו במסעדה. חשוב שהרוטב יהיה מוכן לפני הפסטה (עדיף במקביל), כדי שהפסטה לא תחכה לרוטב.

1

לביבות תירס ומוצרלה

לביבות עדינות ופריכות שילדים ומבוגרים יאהבו. הן טעימות חמות, בטמפ' החדר ואפילו קרות. מומלץ להגיש עם יוגורט.

1

שיפודי חלומי וירקות

חלומי היא גבינה קפריסאית שהפכה לסיפור הצלחה גם ביוון. אני מתה על המרקם המסטיקי שלה ועל טעמה המלוח והעדין

1

פסטיצ’יו גבינות וכרישה

מאפה פסטה פשוט ומהיר - אין חוקים נוקשים ואפשר לשחק עם סוגי הפסטה, הירקות והגבינות

1