ירח מתוק
בוגרי משפחות ספרדיות ובלקניות מכירות אותו בתור "ארוז קון לצ'ה" - אורז בחלב, אבל פודינג אורז מתוק אהוב בתרבויות קולינריות רבות - מדרום אמריקה ועד בריטניה. לפודינג אורז של מחלבות גד טעם נפלא ומרקם מפנק, למרות אחוזי השומן הצנועים. הוא טעים קר - ישר מהמקרר - עם פירות טריים או יבשים אבל הכי כיף (בייחוד כשמזג האוויר מתקרר) הוא לחמם אותו כמה שניות במיקרוגל ולתבל במעט קינמון.


ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 124, חלבונים (גרם) 3.16, פחמימות (גרם) 21, סך השומנים (גרם) 3, חומצות שומן רוויות (גרם) 1.72, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 9, נתרן (מ”ג) 40, סידן (מ”ג) 100.
רכיבים: חלב מפוסטר (73%), אורז (7.7%), סוכר, מלטודקסטרין, שמנת מפוסטרת 42% שומן, עמילן מעובד (E-1442), חלמון מפוסטר (ביצים), מיץ מפוסטר מפרי המונק, חומרי טעם וריח, מייצב (קרגינן).
מידע על אלרגנים: מכיל חלב, ביצים.
עלול להכיל: גלוטן (בפסח-ללא), סויה
כשרות: בד”ץ מהדרין
חלב: בקר

1

סלקים צלויים על מצע של יוגורט עיזים
1

מאפינס יוגורט, אגסים ושוקולד לבן
1

1

1

1

1

סלט יווני עם קייל, בצל כבוש ובולגרית
1
Leave a Comment