יוגורט עיזים עם תות 2.8%

אל יוגורט העיזים הבלקני האהוב של גד מצטרפת שכבת תות איכותי - פינוק בריא המשלב את יתרונות חלב העיזים עם תרומת חיידקי היוגורט, מתאים גם לאלה הסובלים מרגישות לחלב בקר ומכיל 2.8% שומן.

יוגורט עיזים עם תות מחלבות גד

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 106, חלבונים (גרם) 2.7, פחמימות (גרם) 17.4, סך השומנים (גרם) 2.8, חומצות שומן רוויות (גרם) 1.9, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ"ג) 8.4, נתרן (מ"ג) 48, סידן (מ"ג) 100.

*מיוצר מחלב עיזים מלא ועל כן באופן טבעי קיימת שונות בין עונות השנה בערכי השומן וחלבון. הערכים בטבלה(רשימה) משקפים ממוצע שנתי משוקלל.

רכיבים: חלב עיזים מלא מפוסטר, תות שדה (10%), סוכר, עמילן תירס (בפסח טפיוקה), פקטין, צבע מאכל (רכז גזר שחור), חומרי טעם וריח, מייצב מזרעי חרובים, חומר משמר (פוטסיום סורבט). בתוספת חיידקי ביפידוס פרוביוטיים.

מידע על אלרגנים: מכיל חלב עיזים, עלול להכיל: אגוז קוקוס.

מכיל פרי עלול להכיל חלקי פרי

כשרות: בד"צ מהדרין – הרב רובין

חלב: עיזים

ניתן להשיג באריזה של 125 מ"ל

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פיצה זוקיני עם שני סוגי מוצרלה

פיצה עסיסית ממשפחת pizza bianca, כלומר ללא רוטב עגבניות. שימו לב לשיטת האפייה המותאמת לתנור הביתי

1

טורט מסקרפונה ודובדבנים

עוגת גבינה יפה וחגיגית, שמכינים בקלות וללא אפייה.

1

פטוצ'יני ארביאטה

בתרגום חופשי: פסטה עצבנית. מנה פשוטה וחריפה היישר מהסמטאות התוססות של נאפולי. מכיוון שמדובר במנה המגיעה מדרום איטליה משתמשים בפסטה יבשה. שמן הזית, השו

1

תירס צלוי מוקרם

קונים קלחים עם קליפה, מבשלים 5 דקות, מסירים את החלק השעיר, מפשילים את הקליפה וקושרים ליצירת ידית אחיזה. צולים על הגריל או במחבת פסים עד להשחמה. מורחים

1

לחמניות גבינה פיקנטיות

הן נראות כמו וטרושקי - גביניות מתוקות מהמטבח הרוסי, אבל כאן מגיעה התפנית בעלילה: הן ממולאות דווקא במלית גבינות מלוחה

1

ריקוטה פרסקה – במלוא הדרה

היא נהדרת כמלית למאפה ומעשירה רוטבי פסטה, אבל הגבינה היפה והטעימה הזאת יכולה להיות הכוכבת הראשית של המנה.

1

סאשימי ריקוטה פרסקה מתבוססת בענן עגבניות

קלאסיקה איטלקית אהובה עם טוויסט למבוגרים בלבד.

1

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים. בזכות פירורי לחם וגרנה פדנו מגוררת שמפזרים בין עלי הפילו, השטרודלים נשארים קרי

1