גרנה פדנו 29%

גבינה קשה איטלקית מסורתית ואותנטית, המקבילה בתכונותיה לגבינת פרמזן. גרנה פדנו של מחלבות גד מיוצרת תחת מותג משותף עם מחלבת "לאטריה סוציאלה מנטובה" בחבל לומברדיה, מולדת הגבינה. בדומה לפרמזן, גם הגראנה פדנו היא בעלת הגנה טרוארית ומאושרת לשיווק על ידי "איגוד יצרני הגרנה פדנו".

משולש גרנה פדנו 29%
שימושים
סלט
פסטה
אפיה מלוחה
פיצה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 393, חלבונים (גרם) 33, פחמימות (גרם) 0, מתוכן סוכרים (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 29, חומצות שומן רוויות (גרם) 18, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.67, כולסטרול (מ”ג) 98.3, נתרן (מ”ג) 600,  סידן (מ”ג) 1165

רכיבים:  חלב בקר, מלח, אנזים מגבין, חומר משמר- ליזוזים (E-1105 (ביצים)).

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב, ביצים.

כשרות: בד”ץ בית יוסף

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

מתכונים עם גרנה פדנו
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

1

קצ’יו א פפה

קלאסיקה איטלקית שממחישה היטב את עומק הטעמים של גבינת גרנה פדנו האיטלקית.

1

שטרודל תרד וגבינות

לאורחים שלכם מצפה הפתעה בדמות פרוסות מוצרלה רכות שמסתתרות בתוך הגלילים.

1

רביולי ברוטב רוזה

תראו איך טעמו של רוטב העגבניות, החמצמץ והפיקנטי, מתעדנים ומתעגלים בזכות השימוש במסקרפונה.

1

פסטה עם עגבניות ומוצרלה בסיר אחד

פשטות זה הכל: הפסטה שמתבשלת עם הירקות והעשבים יוצאת טעימה במיוחד, המוצרלה נמסה לתוך הנוזל ומעשירה אותו.

1

פוקצ’ת גבינות

גבינות טריות שמניחים מעל בצק פוקצ'ה פריך וקריספי. מזלפים מלמעלה שמן זית ורוזמרין טרי ומתענגים על כל ביס.

1

פסטה גבינות ופטריות

מנת פסטה קיצית, קלילה ורעננה שמכינים ב4 דקות. ארוחת ערב נהדרת לעונה החמה.

1

קרם פולנטה עם ירקות קיץ קלויים

הפולנטה הדשנה מזוהה עם חורף, אבל כאן חיברנו אותה לקיץ הישראלי בעזרת מגוון ירקות צבעוניים.

1