גליל גבינת עיזים פלפל שחור 22%

גליל גבינת עיזים חצי רכה, עם טעם חלב עיזים דומיננטי ומרקם שמנתי ועשיר בזכות תהליך הייצור הייחודי ואחוזי השומן הגבוהים. הגבינה עשוייה בסגנון צרפתי והיא טעימה מאוד כמו שהיא, ובעלת מגוון רחב של שימושים קולינריים. הציפוי בפלפל שחור מוסיף ניחוח וחריפות עדינה ומשדרג את המראה.

גליל גבינת עיזים פלפל שחור
שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 282, חלבונים (גרם) 16, פחמימות (גרם) 5, סך השומנים (גרם) 22, חומצות שומן רוויות (גרם) 14.6, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.76, כולסטרול (מ"ג) 73, נתרן (מ"ג) 470

כשרות: בד"ץ בית יוסף

חלב: עיזים

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

בראוניז מג'הול ומסקרפונה

הם נראים כמו בראוניז קלאסיים, אבל הם לא; תמרי המג'הול מעניקים את הצבע השוקולדי והמרקם העסיסי. להכנת ציפוי השיש משתמשים בחצי קופסת מסקרפונה, ומהחצי הנו

1

צזיקי צנוניות ודג נא

מגישים למרכז השולחן קערה גדולה של מרק יוגורט צונן ולצדו צלוחיות עם תוספות פריכות – שקדים, ירקות קצוצים, עשבים וגם מקלות קאשקבל

1

מאפינס גבינת ניו יורק 12% ונוטלה

מאפה מתוק שכולם אוהבים. מתאים לצד הקפה של הבוקר או לתה של אחה"צ.

1

חומוס פטה ופיסטוקים

אין כאן חומוס וגם לא טחינה, אבל החיבור בין שברי פיסטוקים, פטה ויוגורט יוצרים ממרח עסיסי ועמוק טעמים, שממש מתחשק לנגב עם קרעי פיתה חמה או קרקר בטטה פרי

1

לזניה דלעת ופטריות יער

לזניה עשירה במיוחד, המשלבת טעמים אדמתיים של פטריות ודלעת לצד גבינות.

1

קדאיף לחם

התשובה הטורקית לפודינג הלחם הבריטי: חלה משלשום ספוגה בסירופ עם מלית גבינה קטיפתית. במקור הטורקי מכינים את המנה עם קיימאק

1

קיש ספירלה ירקות וגבינות

הספירלה הוויראלית! היא כיכבה בחוברת שבועות 2015 והפכה לכוכבת הרשתות החברתיות. למי שפספס - הנה היא שוב במלוא הדרה

1

פלפלים ממולאים בגבינות

פלפלים קלויים, עטופים בציפוי פריך וממולאים בתערובת גבינה שנמסה בפה, הם המנה העיקרית הכי מבוקשת בארוחות צמחוניות שאני מכינה בבית

1