גבינת שמנת ניו יורק שום שמיר 30%

גבינת שמנת המיוצרת בדיוק לפי המתכונת הניו יורקית. מרקמה יציב ושמנתי וטעמה חלבי ורענן עם איזון מדויק בין מתיקות למליחות.

שימושים
כריך

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 301, חלבונים (גרם) 4.9, פחמימות (גרם) 2.2, סך השומנים (גרם) 30, חומצות שומן רוויות (גרם) 19.7, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.66, כולסטרול (מ”ג) 88, נתרן (מ”ג) 365, סידן (מ”ג) 98.

רכיבים: שמנת מפוסטרת 40% שומן, חלב מפוסטר, חלבוני חלב, מחית שמיר (שמיר (1.2%), שמן קלנולה (בפסח שמן זית), מעכב חמצון (סודיום לקטט), מווסתי חומציות (חומצה ציטרית)), מלח, שום (0.25%) חומר משמר (פוטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

*ניתן להשיג גם במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

רושטי זוקיני וגבינות

לביבה משפחתית שחותכים למשולשים כמו עוגה

1

תירס צלוי מוקרם

קונים קלחים עם קליפה, מבשלים 5 דקות, מסירים את החלק השעיר, מפשילים את הקליפה וקושרים ליצירת ידית אחיזה. צולים על הגריל או במחבת פסים עד להשחמה. מורחים

1

פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה

הפסטה והאספרגוס מתבשלים יחד, את הרוטב מכינים בכמה רגעים – מחברים הכל ומשגרים את המנה לשולחן. והטאצ' האחרון: מגדל קטן של ריקוטה פרסקה שמערבבים לתוך הפס

1

חצילונים ממולאים בפטה ועשבי תיבול

השילוב בין גבינה מלוחה לחצילים הוא קלאסיקה בלקנית.

1

פיצה ביאנקה-ורדה מקמח כוסמין

פיצה לבנה (Bianca) מכינים ללא רוטב עגבניות, אלא עם גבינות וירקות בלבד. כאן שתי גבינות משובחות של גד - מוצרלה פרסקה ושמנת ניו יורק מתמזגות עם רוטב הפסט

1

אירוח ספרדי עם מנצ’גו

מנצ’גו, גבינה ספרדית,  מיוצרת מ-100% חלב צאן, טעמה עמוק ומעט חריף ובעלת מעטה שחור.

1

חצ’פורי גבינות

הגרסא הגיאורגית בטויסט ישראלי. מכינים בצק שמרים, ממלאים בגבינות ומשטחים לצורת פיתה. טביליסי מעולם לא נראתה קרובה יותר.

1

פיצטות טוניסאיות עם בצק ללא לישה

המרחק בין איטליה לטוניס הוא ממש לא גדול - גם גיאוגרפית וגם קולינרית. אז מה הפלא שהרכיבים של הסנדוויץ' הטוניסאי האהוב מרגישים לגמרי בבית כשמניחים אותם

1