משולש גאודה עיזים 30%

גבינה צהובה הולנדית איכותית, אשר נחשבת לאחת הגבינות הקשות הפופולריות בעולם. השימוש בחלב עיזים משביח את הטעם והופך את הגבינה לידידותית גם לבעלי רגישות לחלב פרה.

שימושים
כריך
נשנוש
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 365, חלבונים (גרם) 22, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 30, חומצות שומן רוויות (גרם) 19, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.6, כולסטרול (מ”ג) 120, נתרן (מ”ג) 659, סידן (מ”ג) 779

כשרות: רלב”ג ארה”ב

חלב: עיזים

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

אירוח הולנדי עם גאודה

גאודה היא גבינה הולנדית איכותית,  הפופולרית ביותר בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק

1

רושטי זוקיני וגבינות

לביבה משפחתית שחותכים למשולשים כמו עוגה

1

שושני פילו במילוי תרד וגבינות

פילו ממולא בגבינה ותרד זאת קלאסיקה בלקנית ואחד המאפים הפופולריים בחג השבועות. צורת העיצוב המיוחדת (ופשוטה לביצוע) תהפוך את המאפה לכוכב השולחן

1

פלאפל חלומי ועדשים אפוי עם יוגורט-טחינה

סוד הטעם הוא במפגש בין העדשים לחלומי שמעניקה מליחות ומרקם גמיש. ההכנה קלה, והכי חשוב: לא מטוגן!

1

גרטן תפוחי אדמה

גרטן תפוחי אדמה עם ארבע גבינות

1

פיצה סטרקינו מוצרלה פרסקה

האיטלקים השמרנים לא היו מעלים בדעתם לאכול פיצה לארוחת בוקר, אבל למעשה מדובר במאפה שנפלא להתחיל איתו את היום.

1

חיתוכיות גבינה ויוגורט

חיתוכיות גבינה ויוגורט - קינוח מושלם לימי הקיץ החמים

1

מאפה אוורירי של ריקוטה פרסקה וחצילים

מאפה פינוק נימוח ועשיר. השילוב בין טעמה של ריקוטה פרסקה לחצילים הקלויים עובד מצוין. ויש גם בונוס – אין כאן טיפת קמח, ולכן המאפה מתאים לנמנעים מגלוטן ו

1