משולש גאודה עיזים 30%
גבינה צהובה הולנדית איכותית, אשר נחשבת לאחת הגבינות הקשות הפופולריות בעולם. השימוש בחלב עיזים משביח את הטעם והופך את הגבינה לידידותית גם לבעלי רגישות לחלב פרה.
שימושים
כריך
נשנוש
אפיה מלוחה
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 365, חלבונים (גרם) 22, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 30, חומצות שומן רוויות (גרם) 19, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.6, כולסטרול (מ”ג) 120, נתרן (מ”ג) 659, סידן (מ”ג) 779
כשרות: בד”צ בית יוסף
חלב: עיזים
ניתן להשיג במעדנייה
אולי תרצו להכין
גאודה היא גבינה הולנדית איכותית, הפופולרית ביותר בעולם.
טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק
1
פילו ממולא בגבינה ותרד זאת קלאסיקה בלקנית. צורת העיצוב המיוחדת (ופשוטה לביצוע) תהפוך את המאפה לכוכב השולחן
1
תפוחי אדמה אפויים בשום ורוזמרין עם קראמבל בולגרית
שילוב שיוצר קסם - תפוחי אדמה אפויים עם פירורי בולגרית
1
את הניוקי הפריזאיים מכינים מבצק רבוך נטול תפוחי אדמה ועתיר גבינות. הם קלים יותר לתפעול ומצטיינים במרקם אוורירי יותר מהגרסה המוכרת.
1
מאפה פריך שמניחים רותח במרכז השולחן ומזמינים את הסועדים לבחור לעצמם את שושנת הגבינה שהכי קורצת להם
1
במיה בשמן זית, שום וצ’ילי על יוגורט כבשים
הבמיה יושבת על מצע של יוגורט כבשים, שמוסיף למנה אופי ומרקם קטיפתי.
1
Leave a Comment