משולש גאודה 30%

גבינה צהובה הולנדית איכותית, אשר נחשבת לאחת הגבינות הקשות הפופולריות בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק. מצוינת לטוסטים ולכריכים ומתאימה גם למגוון מאפים. צהובה למתקדמים!

שימושים
כריך
נשנוש
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים: (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 368, חלבונים (גרם) 23, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 30, חומצות שומן רוויות (גרם) 21, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.8, כולסטרול (מ”ג) 81.3, נתרן (מ”ג) 831, סידן (מ”ג) 815

כשרות: רלב”ג ארה”ב

חלב: בקר

ניתן להשיג במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

אירוח הולנדי עם גאודה

גאודה היא גבינה הולנדית איכותית,  הפופולרית ביותר בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק

1

רושטי זוקיני וגבינות

לביבה משפחתית שחותכים למשולשים כמו עוגה

1

קונכיות פסטה ממולאות בגבינות

השקיעו רגע בסידור נאה של הקונכיות על מצע של רוטב ותקבלו מנה שהיא כוכבת אמיתית.

1

פוקאצ’ת גבינות, ירקות וממרחים

מניחים את הגבינות על הפוקאצ'ה מיד שהיא יוצאת מהתנור והן נמסות מעט מהחום ויוצרות מנה הרמונית במיוחד.

1

פיצה סטרקינו מוצרלה פרסקה

האיטלקים השמרנים לא היו מעלים בדעתם לאכול פיצה לארוחת בוקר, אבל למעשה מדובר במאפה שנפלא להתחיל איתו את היום.

1

מאפה כרובית וגבינות

כרובית וגבינות הן שידוך מתבקש. חליטה קצרה שמותירה את הכרובית מוצקה, בשמל עשיר וציפוי פריך יוצרים מנה קלאסית שנחטפת מהתבנית.

1

עוגת בורגול

חלופה מקורית ומרשימה לפשטידת החג המסורתית. החיבור בין הגבינות, הבטטות והבורגול יוצר משחק טעמים ומרקמים מענג, ואילו העגבניות הצלויות מוסיפות צבע משגע,

1

טאבולה דג ברוטב יוגורט ולימונים כבושים

החמצמצות העדינה של היוגורט מצטרפת לחמצמצות של הלימונים הכבושים, ושניהם יחד מהווים ליווי משובח לנתחי הדג. קיץ בצלחת.

1