משולש גאודה 30%
גבינה צהובה הולנדית איכותית, אשר נחשבת לאחת הגבינות הקשות הפופולריות בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק. מצוינת לטוסטים ולכריכים ומתאימה גם למגוון מאפים. צהובה למתקדמים!

שימושים

כריך

נשנוש

אפיה מלוחה
ערכים תזונתיים: (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 368, חלבונים (גרם) 23, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 30, חומצות שומן רוויות (גרם) 21, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.8, כולסטרול (מ”ג) 81.3, נתרן (מ”ג) 831, סידן (מ”ג) 815
כשרות: רלב”ג ארה”ב
חלב: בקר
ניתן להשיג במעדנייה
אולי תרצו להכין

גאודה היא גבינה הולנדית איכותית, הפופולרית ביותר בעולם.
טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק
1

השקיעו רגע בסידור נאה של הקונכיות על מצע של רוטב ותקבלו מנה שהיא כוכבת אמיתית.
1

מניחים את הגבינות על הפוקאצ'ה מיד שהיא יוצאת מהתנור והן נמסות מעט מהחום ויוצרות מנה הרמונית במיוחד.
1

האיטלקים השמרנים לא היו מעלים בדעתם לאכול פיצה לארוחת בוקר, אבל למעשה מדובר במאפה שנפלא להתחיל איתו את היום.
1

כרובית וגבינות הן שידוך מתבקש. חליטה קצרה שמותירה את הכרובית מוצקה, בשמל עשיר וציפוי פריך יוצרים מנה קלאסית שנחטפת מהתבנית.
1

מאכל המבושל תוך כדי ספיגת נוזלים איטית היוצרת טעם מעולה. הריזוטו הוא הכוכב של המטבח המקומי בטורינו ובמילנו. מקור הריזוטו בצפון מערב איטליה, אזור המשופ
1

גם לנמענים מגלוטן מגיע ליהנות מפיצה טובה. אחד הפתרונות הטעימים והזריזים הוא שימוש בטורטיות מקמח תירס.
1
Leave a Comment