גאודה בקר בשלה

חלק ממהדורת פרימיום של גבינות בשלות העוברות תהליך הבחלה. 3 חודשי היישון של הגבינה משפיע על עוצמת הטעם ומרקם. תהליך יישון הגבינה נקרא "הבחלה" ככל שזמן ההבחלה ארוך יותר כך הגבינה מקבלת טעם עמוק וארומטי יותר.

גאודה בקר בשלה
שימושים
כריך
נשנוש
סלט
פסטה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 373, חלבונים (גרם) 23.5, פחמימות (גרם) 0, סך השומנים (גרם) 31, חומצות שומן רוויות (גרם) 21.1, חומצות שומן טראנס (גרם) 0.8, כולסטרול (מ"ג) 83.7, נתרן (מ"ג) 856, סידן (מ"ג) 839

רכיבים: חלב מפוסטר, מלח, צבע מאכל (אנטו), חומר משמר בציפוי (235-E).

כשרות: אריה רלבג ארה"ב ובאישור הרבנות הראשית לישראל

חלב: בקר

ניתן להשיג באריזה של 100 גרם

מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

כריך לבנוני

כריך מפיתת שומשום של אבולעפייה, ריקוטה למריחה מתובלת בזעתר, בצל סגול מתובל בסומק, עם סלט עגבניות שרי תמר חריף מתובל בשמן זית ולימון

1

עוגת בורגול

חלופה מקורית ומרשימה לפשטידת החג המסורתית. החיבור בין הגבינות, הבטטות והבורגול יוצר משחק טעמים ומרקמים מענג, ואילו העגבניות הצלויות מוסיפות צבע משגע,

1

קרם מסקרפונה של פירות קיץ

כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם.

1

טרייפל קרם מסקרפונה, פירות אדומים ושקדים

קינוח מרשים ורב שכבות, טעמים ומרקמים. במקור מכינים אותו משאריות של עוגת ספוג, פירות וג’לי. כאן הלכנו על גרסה חגיגית ומושקעת

1

NEW YORK CHEESE CAKE

עוגת גבינה אמיתית לשבועות.

1

סלט זוקיני עם מוצרלה פרסקה

עזרת קולפן ז'וליינים (שמוכרים בכמה שקלים בכל חנות כלי בית) הופכים את הזוקיני ל"אטריות" ארוכות וקראנצ'יות. מחברים אותם לזיתים, עגבניות ומוצרלה פרסקה ומ

1

לחמניות יוגורט וזרעי אניס

תוספת יוגורט לבצק משביחה את המרקם והטעם. זרעי האניס מוסיפים קראנצ'יות וניחוח נעים.

1

פיצה סיציליאנית עם שוליים ממולאים במוצרלה

לפיצה הזאת יש נשמה איטלקית אמיתית עם שילוב כל כך ים תיכוני בין ארטישוק, אנשובי ושתי גבינות איטלקיות – קאשקבלו ומוצרלה

1