בולגרית מסורתית 16%
גבינה מלוחה המיוצרת מחלב בקר בשיטה מסורתית לפי המתכון המשפחתי העובר מדור לדור. מרקמה עשיר אך יחסית יבש ולכן הגבינה נוחה לפירור ומתאימה במיוחד לשילוב במאפים והיא טעימה כתוספת לסלטים, משתלבת בכריכים וטעימה כנשנוש בפני עצמה.
שימושים
כריך
סלט
אפיה מלוחה
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 202, חלבונים (גרם) 12.5, פחמימות (גרם) 2, סך השומנים (גרם) 16, חומצות שומן רוויות (גרם) 10.6, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 48, נתרן (מ”ג) 1200, סידן (מ”ג) 220
כשרות: רבנות תל אביב
חלב: בקר
*ניתן להשיג גם במעדנייה
מתכונים עם גבינה בולגרית
מאפה פריך שמניחים רותח במרכז השולחן ומזמינים את הסועדים לבחור לעצמם את שושנת הגבינה שהכי קורצת להם
1
הכירו את עוגת הזוקיני, צנוברים וגבינות שלנו. מנה חדשה מרהיבה שיצרנו מהפשטידה הקלאסית
1
בואיקוס סלק וגבינות עם צזיקי צנוניות
מרקם רך וגמיש, צבע שובה לב וטעם עדין עם רמז מתיקות. הבואיקוס ישמחו את כל האורחים גם את הקטנטנים.
1
מאפה מרשים בטעם משגע - מושכים בידיים את צינורות הפסטה, מותחים את חוטי הגבינה החמים ומתענגים.
1
סלט יווני עם קייל, בצל כבוש ובולגרית
גרסה עדכנית ובריאה לקלאסיקה יוונית. הגיבור הראשי הוא הקייל, ירק שזכה למעמד של כוכב בקרב שוחרי האוכל הבריא.
1
Leave a Comment