בולגרית למריחה 5%

מחלבות גד הייתה חלוצה בפיתוח גבינה ייחודית זאת, המאפשר ליהנות מטעמה של הגבינה הבולגרית כממרח לכריכים או כחלק ממלית חלקה בתוך מגוון מאפים. למרות שיש בה 5% שומן בלבד, היא מצטיינת בטעם עשיר ומרקם נימוח.

שימושים
כריך
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 106, חלבונים (גרם) 8, פחמימות (גרם) 7.2, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 155

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב

*ניתן להשיג גם במעדנייה

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

בואיקוס

תנו להם לחמנייה, הם ישמחו בחלקם, תנו להם בואיקוס הם גם ישוויצו לכולם: לחמניות גבינה בלקניות, בתוספת ממרח פסטו וממרח עגבניות מיובשות שמעניקים צבע, טעם

1

לזניה סגולה

שילוב נהדר של גבינה וירק, של מתוק ומלוח, של לבן וסגול!

1

סלט פסטה בנוסח תוניסאי

סלט עז טעמים, שנוצר בהשראת הסנדוויץ' התוניסאי — עם טונה משומרת, זיתי קלמטה, לימון כבוש וגבינה בולגרית.

1

לזניית בשמל

לזניית בשמל

1

רביולי ברוטב רוזה

תראו איך טעמו של רוטב העגבניות, החמצמץ והפיקנטי, מתעדנים ומתעגלים בזכות השימוש במסקרפונה.

1

פולפטה כרישה וגבינות

‏polpette פירושו קציצה באיטלקית, ובאיטליה, ממש כמו אצלנו, קציצה היא אוכל של בית.

1

פוקאצ’ת צזיקי מהחלומות

פוקאצ'ת צזיקי מהחלומות ב2 מרכיבים וב2 דקות.

1