בולגרית למריחה 5%
מחלבות גד הייתה חלוצה בפיתוח גבינה ייחודית זאת, המאפשר ליהנות מטעמה של הגבינה הבולגרית כממרח לכריכים או כחלק ממלית חלקה בתוך מגוון מאפים. למרות שיש בה 5% שומן בלבד, היא מצטיינת בטעם עשיר ומרקם נימוח.

שימושים

כריך

אפיה מלוחה
ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 106, חלבונים (גרם) 8, פחמימות (גרם) 7.2, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 155
כשרות: רבנות בת ים
חלב: בקר
*ניתן להשיג גם במעדנייה
אולי תרצו להכין

את הלביבות הנימוחות האלה פגשתי במסעדה בכרתים והתאהבתי. הן ממש התשובה החלבית היוונית לכדורי בשר. נהוג להגיש אותן עם צזיקי
1

5 דקות הכנה ועוד 5 דקות חימום לפני ההגשה ויש לכם קרקרים ביתיים מופלאים ופריכים
1

בילוי קצר בתנור בחברת אגוזים וריבה מתקתקה, ויש מנה ראשונה אלגנטית וטעימה בטירוף
1

עגבניות ממולאות בקוסקוס, גבינות ועשבים
תערובת ים תיכונית עסיסית של קוסקוס, גבינות, זיתים ועשבים מחמיאה במיוחד לטעם העגבניות. פרוסות מוצרלה פרסקה שמכסות את המלית ונמסות מעט בזמן האפייה מעשיר
1
Leave a Comment