here is mobile grids ends and below section is for all mobile and desktop

the desktop grid starting from here

מאנורי | הגבינה הכי טעימה ביוון

הפטנט שעושה את ההבדל בהקצפה | גבינת מסקרפונה

כל מתכון מנצח מתחיל בחומר גלם איכותי

מגוון מתכונים לקינוחים מרעננים, קלים ושמחים שירימו לכם את מצב הרוח

עשרת המתכונים שהכי אהבתם מכל הזמנים

הולך להיות גד שמח עם המתכונים הכי טעמים ומרעננים לחג

חדש במהדורה מוגבלת, בשמל איכותי מוכן לשימוש

מנצ'גו, גאודה, גרנה פדנו ומוצרלה בשקית אחת

לזניה של שני רטבים שמכינים בצ'יק- רק לערבב את החומרים בקערות נפרדות, להרכיב ולאפות. חגיגה איטלקית אמיתית במינימום מאמץ.

קרם פטיסייר עם מרקם עשיר, מוכן לשימוש להכנת קינוחים מושלמים ב-5 דקות. כולל שקית זילוף במתנה בכל אריזה.

עקבו אחרינו  icon_instaicon_face

here is desktop grid ends and mobile grid stating below

מאנורי | הגבינה הכי טעימה ביוון

חדש במהדורה מוגבלת, בשמל איכותי מוכן לשימוש

קרם פטיסייר עם מרקם עשיר, מוכן לשימוש להכנת קינוחים מושלמים ב-5 דקות. כולל שקית...

מנצ'גו, גאודה, גרנה פדנו ומוצרלה בשקית אחת

עשרת המתכונים שהכי אהבתם מכל הזמנים

הפטנט שעושה את ההבדל בהקצפה | גבינת מסקרפונה

הולך להיות גד שמח עם המתכונים הכי טעמים ומרעננים לחג

מגוון מתכונים לקינוחים מרעננים, קלים ושמחים שירימו לכם את מצב הרוח

כל מתכון מנצח מתחיל בחומר גלם איכותי

לזניה של שני רטבים שמכינים בצ'יק- רק לערבב את החומרים בקערות נפרדות, להרכיב ולאפות. חגיגה איטלקית אמיתית במינימום מאמץ.

סידור שולחן החג

טיפים ורעיונות לשדרוג שולחן החג

עקבו אחרינו

icon_instaicon_face

הסיפור שלנו

לפני כמאה שנה עזרא כהן ואשתו לבנה היו חולבים את הפרה היחידה שלהם בחצר ביתם, בעיירה קטנה במזרח טורקיה, ומחממים את החלב על פתילייה. אחרי שהחלב הצטנן הוסיפו לו יוגורט והחלו בתהליך הגיבון. את כיכר הגבן עטפו ביריעות בד דקיקות ותלו בחצר. משם הועבר הגבן יחד עם כמות נכבדה של מלח לחביות עץ, ובתוכן הגבינה הייתה מגבשת את קשת הטעמים הייחודית שלה — ממש כמו יין. לשאלה מתי הגבינה מוכנה לצאת לעולם הייתה תמיד אותה תשובה: כשעזרא מחליט.

להמשך הסיפור שלנו ←

מחלבות גד
כניסה לחנות