מגוון מתכונים טעימים, קלילים ומרעננים על בסיס יוגורט

מתחם קרם מסקרפונה

עם זרעי וניל אמיתיים ממדגסקר

NY Cheece cake

עוגת גבינה אמיתית לשבועות.

סידור שולחן החג

טיפים ורעיונות לשדרוג שולחן החג

הפיצטות האלה הולכות לגנוב את ההצגה לשאר הקולגות בשולחן החג!

קוראים להם "תפוזונים" (arancini) ומכינים אותם משאריות של ריזוטו מאתמול.

חוברת שבועות 2019

מתכונים לשבועות בהשראת המטבח הישראלי החדש.

קוואטרו פורמג'י

ארבע גבינות בשקית אחת לאפייה מושלמת. שילוב מדוייק של ארבע גבינות מגוררות.

לזניה של שני רטבים שמכינים בצ'יק- רק לערבב את החומרים בקערות נפרדות, להרכיב ולאפות. חגיגה איטלקית אמיתית במינימום מאמץ.

מחשבון אירוח לחג

מארחים לשבועות ומתלבטים מה לעשות? מחשבון המנות של גד ידאג לכם לארוחת חג מושלמת

עקבו אחרינו  icon_instaicon_face

הסיפור שלנו

לפני כמאה שנה עזרא כהן ואשתו לבנה היו חולבים את הפרה היחידה שלהם בחצר ביתם, בעיירה קטנה במזרח טורקיה, ומחממים את החלב על פתילייה. אחרי שהחלב הצטנן הוסיפו לו יוגורט והחלו בתהליך הגיבון. את כיכר הגבן עטפו ביריעות בד דקיקות ותלו בחצר. משם הועבר הגבן יחד עם כמות נכבדה של מלח לחביות עץ, ובתוכן הגבינה הייתה מגבשת את קשת הטעמים הייחודית שלה — ממש כמו יין. לשאלה מתי הגבינה מוכנה לצאת לעולם הייתה תמיד אותה תשובה: כשעזרא מחליט.

להמשך הסיפור שלנו ←

מחלבות גד