here is mobile grids ends and below section is for all mobile and desktop
the desktop grid starting from here


קרם פטיסייר עם מרקם עשיר, מוכן לשימוש להכנת קינוחים מושלמים ב-5 דקות. כולל שקית זילוף במתנה בכל אריזה.




קוראים להם "תפוזונים" (arancini) ומכינים אותם משאריות של ריזוטו מאתמול.



לזניה של שני רטבים שמכינים בצ'יק- רק לערבב את החומרים בקערות נפרדות, להרכיב ולאפות. חגיגה איטלקית אמיתית במינימום מאמץ.

here is desktop grid ends and mobile grid stating below








לזניה של שני רטבים שמכינים בצ'יק- רק לערבב את החומרים בקערות נפרדות, להרכיב ולאפות. חגיגה איטלקית אמיתית במינימום מאמץ.



קוראים להם "תפוזונים" (arancini) ומכינים אותם משאריות של ריזוטו מאתמול.
הסיפור שלנו
לפני כמאה שנה עזרא כהן ואשתו לבנה היו חולבים את הפרה היחידה שלהם בחצר ביתם, בעיירה קטנה במזרח טורקיה, ומחממים את החלב על פתילייה. אחרי שהחלב הצטנן הוסיפו לו יוגורט והחלו בתהליך הגיבון. את כיכר הגבן עטפו ביריעות בד דקיקות ותלו בחצר. משם הועבר הגבן יחד עם כמות נכבדה של מלח לחביות עץ, ובתוכן הגבינה הייתה מגבשת את קשת הטעמים הייחודית שלה — ממש כמו יין. לשאלה מתי הגבינה מוכנה לצאת לעולם הייתה תמיד אותה תשובה: כשעזרא מחליט.