מנת החודש של שף מסעדת הלנה, עמוס שיאון

שף עמוס שיאון, מסעדת הלנה
גבינת בורטה ודלעת כבושה

הכדור המופלא – מוצרלה בורטה
קרם עשיר פורץ החוצה, מלא בטעמי חלב טרי מתוק, שמנת קרמית, חריפות עדינה של גבן ורעננות של מוצרלה

מנת הבורטה של השף עמוס שיאון – בורטה ודלעת כבושה
“אני פורס דלעת מוצקה לפרוסות דקיקות ושקופות וכובש אותה בכבישה מהירה בטעם מיץ לימון, מלח וסוכר.
מוסיף גרעיני דלעת מתפצחים ועלי מרווה מטוגנים בתיבול שמן זית צעיר וחומץ בלסמי מיושן. השמנת שנשפכת מהבורטה עוטפת את הדלעת בעושר חלבי, גרעיני הדלעת והמרווה מוסיפים קראנץ וכל ביס מזמן מפגש של מרקמים מוצקים, קטיפתיים, רכים או מתפצחים.”

מסעדת הלנה, נמל קיסריה
לכניסה לאתר
טלפון: 04-6101018
דוא”ל: hellena@zahav.net.il

אולי יעניין אתכם גם