מגשים וחתיכות (הברבנאל)

שתי קומות בפלורנטין – בראשונה פיצרייה איכותית, בשנייה בר מדליק (עם פיצה, אלא מה?), ובין שני המפלסים תנועה בלתי פוסקת של בלייני העיר. פיצרייה ללא הפסקה.

איך הכל התחיל?

שמונה שנות גלות בניו יורק חידדו לשי ירדני מה חסר בארץ: פיצה-בר איכותי עם מחירים שפויים. עם חן זמיר, חבר ילדות, הוא איתר נכס ברחוב אברבנאל בפלורנטין (ששימש כנגרייה לפני כן) והשניים שיפצו אותו מהיסוד באמצעות חומרים ממוחזרים. שלושה חודשים לאחר מכן נפתח הפיצה-בר שמציע לצד הבילוי פיצות איכותיות מחומרי הגלם הטובים ביותר במחיר קבוע של 9 ש״ח למשולש ללא תוספות (1 ש”ח לתוספת, 2 ש״ח לתוספת פפרוני) ומגשי פיצות במחירים סופר נוחים עם קומבינציות משתלמות של בירה מהחבית.

מה מייחד את הפיצה?

רוטב איטלקי אמיתי, מוצרלה של גד, בצק לפי הספר – וכל זה במחיר שנמוך ב-30¬-40 אחוז ממקומות דומים. ״כדי שלא ישרוף בכיס״, מסביר שי.

מהו סוד הקסם?

המקוריות, העיצוב, האווירה והמחירים יוצרים מקום צעיר, טעים וכיפי.

והשיטה?

מעבר למשולשים, הפיצה מגיעה גם במגש בגודל XL. אפשר לשבת, אפשר לקחת, אפשר להזמין משלוח.

מה ליד הפיצה?

בירות, יינות, קוקטיילים, וגם לחם – הכל זורם בין שתי הקומות בסינרגיה מושלמת. בקרוב יתווספו גם פסטות, למשלוחים בלבד.

חובה לנסות את ה…

פיצה פטה זעתר. ״מדובר בשילוב מיוחד שלנו, שבעקבותינו התחיל להופיע גם במקומות אחרים״, מסביר שי בגאווה. רפדו איתה את הקיבה ותנו קפיצה לקומה השנייה לקוקטייל או ויסקי שיסגרו את הלילה.

הברבנאל | אברבנאל 34 תל אביב | 03-6813331

הברבנאל