ריקוטה עושה את זה יותר טוב

בחושה, קראנץ' או גאלט, לא משנה במה תבחרו, הקיץ הזה אופים עם ריקוטה פרסקה. הטעם המעודן של הריקוטה ישלים בצורה מעולה את טעמי העוגה שעליה אתם עמלים ויהפוך כל מילוי לבעל מרקם קרמי מושלם.

עוגת ריקוטה לימון לשבירת הצום

לריקוטה יש טעם מעודן ונפלא, שעלול ללכת לאיבוד כשמשדכים אותה עם שותפים דומיננטיים מדי ולכן בחרנו לשלב אותה בעוגה בחושה שנותנת לה את מרכז הבמה. התוצאה היא עוגה זהובה, רכה ולחה עם טעמי גבינה עשירים וארומת לימון עדינה.

קראנץ ריקוטה פרסקה וצימוקים

עוגת שמרים ביתית במתיקות מעודנת ובמרקם נעים, המתקבל מערבוב של גבינת ריקוטה פרסקה עם מעט גבינת שמנת, שמעניקה למלית גוף ומרקם.

גאלט תפוחי עץ עם מסקרפונה וריקוטה פְרֵסְקָה

מאפה תפוחים פריך ויפהפה. הגבינות משתלבות במלית וגם מוגשות לצד המאפה המוכן. לאירוח או סתם כשמתחשק להתפנק.

קסטה סיציליאנה

לקינוח המסורתי מהמטבח הסיציליאני יש הרבה גרסאות, המפורסמת ביותר היא עוגת שכבות עם מלית ריקוטה, מצופה שכבת מרציפן ופירות מסוכרים. הפעם זו עוגה אישית המוגשת בתוך כוס כשאת ציפוי המרציפן מחליף גנאש שוקולד לבן.

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
The Story Behind the Secret כתבות אסופות מתכונים סיפורי פיצריות
Sort by

מתכוני לביבות מוצרלה שיספיקו לשמונה ימים

מסתבר שלא רק סופגניות מגיעות במילויים מיוחדים. היכנסו ותיהנו ממתכוני לביבות מפתיעים שכיף לאכול לאור נרות

8

ריקוטה – הגבינה הלבנה של האיטלקים

גבינת הריקוטה למריחה היא ה"גבינה הלבנה" של האיטלקים, אשר אף ארוחה איטלקית אינה שלמה בלעדיה.

8

היי דרומה לערד (כפרוצ'קה)

בואו נודה – אין הרבה מקומות טעימים לעצור בהם בדרך לים המלח. לכן כפרוצ׳קה היא נווה מדבר של ממש , במיוחד לחובבי פיצה טובה

8