ספיישל ילדים
לביבות מתקתקות שמתאימות בול לכף היד הקטנה, מאפה פסטה פריך-נימוח, כדורים שנראים כמו פלאפלים אבל מחביאים בתוכם מלית גבינה עסיסית ועוגת שוקולד שעוד לא נמצא ילד (לא חשוב באיזה גיל) שלא יתפתה לטעום.
לביבות תירס ומוצרלה
לביבות עדינות ופריכות שילדים ומבוגרים יאהבו. הן טעימות חמות, בטמפ’ החדר ואפילו קרות. מומלץ להגיש עם יוגורט.
ארנצ’יני
קוראים להם “תפוזונים” (arancini) ומכינים אותם משאריות של ריזוטו מאתמול. בקפה “פיאצה” זאת המנה הראשונה הפופולרית ביותר. הכדורים החמים והפריכים מוגשים ברגע שהם מגיחים מהשמן על מצע של צמד סלסות צבעוניות.
פסטה קבלת שבת
בצהרי שישי מכינים בבתים של יהודי בולגריה מאפה זריז של אטריות וגבינות, שקיבל את שמו בזכות השימוש בשאריות הגבינה שנותרו במקרר מכל השבוע. השילוב בין המעטה הקריספי לתוכן הרך והדשן הופכים את המאפה הזה לחביב הילדים
עוגת ריקוטה שוקולד
רבים נרתעים מהשילוב בין שוקולד המתוק לגבינה החמצמה. כאן השתמשנו בריקוטה, שטעמה ניטרלי ונטול חמיצות, ולכן החיבור שלה עם השוקולד מוצלח והרמוני במיוחד. ציפוי הקצפת מלביש את העוגה בשמלה לבנה חגיגית, אבל אפשר גם לוותר עליה. העוגה הזאת היא גם נטולת גלוטן.
18
10
70 גוונים של פיצה (קאלדו ארט פיצה בר)
8
תקנון פעילות “חנוכה” דצמבר 2019
0
Leave a Comment