30896_pic_cuts_5

המפגש בין גבינות ופסטה, במיוחד כשהוא מתרחש בתוך תנור, תמיד מפיק משהו טעים. כאן הלכנו על פורמט של חטיפים...

30896_pic_cuts_6

בכל אחד מהטארטים היפים האלה יש גבינה אחרת ותוספת שמחמיאה לה במיוחד. מה שמשותף לכולם הוא קלות ההכנה, בזכות...

30896_pic_cuts_7

קינוח השכבות הבריטי הממכר, עם שכבות של עוגת לימון, קרם פטיסייר, אפרסקים עסיסיים ושטרוייזל מלמעלה

30896_pic_cuts_8

את הלביבות האלה אפשר להכין עם תוספות שונות (ממש כמו פיצטות). אנחנו הלכנו על מוצרלה, שרי, בצל וקלמטה, אבל...

30896_pic_cuts_9

מתכון מצוין למארחים שרוצים להכין לביבות מראש. מומלץ לחמם 5 דקות בתנור לוהט.

30896_pic_cuts_10

בעזרת קולפן ז'וליינים (שמוכרים בכמה שקלים בכל חנות כלי בית) הופכים את הזוקיני ל"אטריות" ארוכות וקראנצ'יות. מחברים אותם לזיתים,...

30896_pic_cuts_1

את הפטנט הגאוני הזה אתם חייבים לנסות: ריקוטה פרסקה אפויה בתנור עם עגבניות שרי עסיסיות, זיתי קלמטה, אורוגולה, צנוברים...

30896_pic_cuts_2

עוגת גבינה במעט זמן עבודה אבל עם כמות עונג אינסופי. חמה או קרה- אתם בוחרים

30896_pic_cuts_3

ריקוטה פרסקה אפויה מוגשת עם תאנים טריות ודבש. אם אין תאנים טריות אפשר להחליף בפרי עונתי אחר כמו אפרסמון, תותים...

30896_pic_cuts_4

פילו ממולא בגבינה ותרד זאת קלאסיקה בלקנית. צורת העיצוב המיוחדת (ופשוטה לביצוע) תהפוך את המאפה לכוכב השולחן