ירוק בעיניים: מתכונים אביביים וקלילים
מספיק הצצה קטנה מהחלון בשביל להבין שהאביב כבר כאן ואפשר לאחסן את המעיל והמגפיים. אספנו מנות קלילות, ירוקות ומרעננות שמתאימות לשינויי מזג האוויר. נסו!
כל מי שאוהב פסטה יודע שהיא במיטבה רגע אחרי שהיא יורדת מהכיריים. ומה עושים אם אין כיריים? בדיוק בשביל זה המציאו את סלטי הפסטה – לא רק אפשר להכין אותם מראש, אלא אפילו רצוי. במהלך השהייה המשותפת הרכיבים מתחברים ויוצרים שלם הגדול מסך חלקיו.
דג נא בעטיפה לימונית מוגש על מצע יוגורט וזוכה לחיזוק מפתיע מכיוון הלאבּנה. דרום אמריקה פוגשת את הבלקנים.
כאן היוגורט הוא חלק ממלית. הוא תורם לעסיסיות ונותן מגע של חמיצות נעימה
מנה איטלקית קלאסית וממכרת. טיפ חשוב: הרוטב תמיד יחכה לפסטה ולא להיפך!

מתכוני לביבות מוצרלה שיספיקו לשמונה ימים
8

8

8

רידדו אותי בבית (פיצה קביליו – לאכול בטבע)
8
Leave a Comment