הצד הקליל של השמנת
עם גבינות ניו יורק החדשות של גד אנחנו יכולים להנות מכל העולמות – טעם עשיר שאנחנו כל כך אוהבים, מרקם קטיפתי ויציב ואחוז שומן נמוך במיוחד: 12% בלבד! רוצים את זה עוד יותר בריא? קחו גבינת שמנת מחלב עיזים (גם היא עם 12% שומן בלבד) – חידוש עולמי מבית גד.
מחברת ספרי הבישול והמתכונאית המשובחת אורלי פלאי ברונשטיין מציעה 7 דרכים טעימות ומקוריות ליהנות מהחברות החדשות במשפחת גבינות ניו יורק של גד.
נשנוש מהיר ואלגנטי – פלפלונים מתוקים ממולאים בתערובת פיקנטית המבוססות על שני סוגים של גבינת עיזים. הפירורים החמים שמוסיפים ברגע האחרון מוסיפים קראנץ’ נעים ועוד קצת טעם.
מתכון פטנט, שהוא מחווה לכריך הניו יורקי האולטימטיבי. ההכנה ממש פשוטה – במקום להכין קלתית, משתמשים בלחמניות ביס.
גם לצרפתים יש פיצה, והיא אופיינית לחבל אלזאס. מכינים אותה על בסיס בצק עלים והיא מזכירה את הפיצה ביאנקה של האיטלקים, כי אין בה רוטב עגבניות אלא ממרח גבינה. קל מאוד להכין אותה ויחד עם שפע הירקות שמעטרים אותה זאת מנת אירוח טעימה ויפה.
שתי אהבות אמריקניות בעוגה נפלאה אחת. לצד תערובת הבראוניז מכינים קרם מגבינת שמנת 12%, יוצקים לתבנית ואופים יחד. מתקבלות בראוניז במראה כלב דלמטי: שוקולד משובץ בגבינה.
מאפה מתוק שכולם אוהבים. מתאים לצד הקפה של הבוקר או לתה של אחה”צ. חצי מכמות גבינת השמנת הולכת לבצק, והחצי השני לציפוי.
הוא מחכה לכם במקפיא מוכן למשימות אירוח. כאן הפכנו אותו לקרואסון זריז ומילאנו אותו בקרם אוורירי ולימוני המבוסס על גבינת ניו יורק 12%

8

תקנון פעילות “חנוכה” דצמבר 2019
0

0
Leave a Comment