שף יוגב ירוס בארוחה נטולת צלחות וסכו"ם

יוגב ירוס, השף של קומפלקס ליטל איטלי בשרונה, הכולל דוכני פיקניק, טרטורייה, מעדנייה ובר יין – ומי שהפך לשגריר אמיתי של האוכל האיטלקי – בישל באכסנייה היפואית הקסומה "יפו קראייטיב" ארוחה נטולת צלחות וסכו"ם.

הסועדים זללו כריך טונה (ולא מהסוג שלקחתם לבית ספר), לחם מחמצת כוסמין מגולגל סביב מוס טונה אדומה עם קרם פרש ופרי הצלף; רביולי מסלקים כבושים בחומץ, סוכר חום ותבלינים ארומטיים, שהיוו מעטפת מושלמת לקרם גורגונזולה עדין; כדור של גבינת בוראטה שהונח על קדירה של חצילים חרוכים, עגבניות ערבה ומגוון של זיתים, צלפים וצימוקים אוזבקיים; ניוקי פריזאיים מוזהבים על קרם כמהין, אפונה טרייה וירקות חורף צעירים; ריזוטו עם ראגו שוקיים וכבדים של ברווז ממשק כפר ברוך, מסקרפונה וביצת שליו; ברולה של גבינת טאלג'יו – גבינת בקר בשלה, מאזור האלפים האיטלקיים, שרופה במעטה סוכר ומונחת על קרפצ'יו אגסים שלוקים בפרוסקו וטפטופים של חומץ  "יין המלכים" – ולקינוח, איך לא, טירמיסו מנפץ מוסכמות.

על התוכנית האמנותית הופקד הצמד שעושה חיל בעולם,  לולה מארש.

לחצו על התמונות למטה להגדלה

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
כתבות אסופות מתכונים גריד הבית
Sort by

נר ראשון

טארט קפרז'ה ועוד המון מתכוני אירוח מעולים שיספיקו לפחות ל-8 ימים

8

לגנוב את ההצגה: טיפים ומתכונים לאירוח

השנה יוצרים שולחן מרהיב, נינוח ופורח לצד מנות שיסחטו מחמאות לא רק בגלל הטעם אלא גם בזכות המראה!

8

סילבסטר עם חברים

תחילת השנה האזרחית היא תמיד סיבה למסיבה, השנה במקום לצאת למסעדה מארחים בבית

8

מיקי שמו אופה עם גבינות שמנת

הקונדיטור האהוב מכין מאפים מתוקים ומלוחים עם גבינת שמנת 12% החדשה ועם גבינות שמנת נוספות ממשפחת New York

8