בלי להדליק תנור: קינוחים מצננים לעונה החמה
בקיץ מתחשק לנו מנות יותר קלילות, מהירות וזריזות שלא ידרשו מאיתנו טכניקות מסובכות. קינוחים שמצריכים תנור? לא בשבילנו. בימים האלו מתחשק משהו שיקרר את הפה ועדיף שיהיה מתוק, טעים ושלא ידרוש הרבה מאמץ. לקחנו כמה מתכונים שעונים בול על ההגדרה הזאת וקיבצנו אותם לכתבה אחת שלא תצטרכו אפילו להזיע בחיפושים. קיץ קל וקריר!
קינוח עסיסי ויפהפה שאפשר לנשנש ללא ייסורי מצפון. מתאים גם לנמנעים מגלוטן. כאן קישטנו אותו בפירות יער, אבל גם פרי עונתי אחר יתאים.
פרפה מכינים בדרך כלל עם שמנת מתוקה. כאן מצטרף גם יוגורט והתוצאה היא טעם מעט חמצמץ ומרקם קליל. המנגו מוסיף טעם משובח וצבע יפה.
כשיש מסקרפונה, יש קינוח! הגבינה הנפלאה הזו לא צריכה הרבה כדי להפוך לקינוח מושלם. אולי רק פירות קיץ עסיסיים ומלאי טעם. ואם אתם מתעקשים גם סירופ דבש לימוני, שמכינים בן-רגע.

קרם מסקרפונה – הכנת קינוחים מעולם לא הייתה קלה כל כך
8

ריקוטה – הגבינה הלבנה של האיטלקים
8
Leave a Comment