ביעור חמץ: מאפים מתוקים שתתגעגעו אליהם בפסח

הנה הגיע הרגע הזה, בו מנקים את המטבח לפסח ומהרהרים מה לעשות עם כל החמץ? השנה לא צריך לזרוק! זה הזמן לחסל את שאריות הקמח ולהכין מאפים מתוקים עם הגבינות של מחלבות גד. גד פסח שמח!

bread puding_650

מי היה מאמין שאפשר להכין משהו כל כך מושחת וטעים מלחם ישן קינוח מנחם ומושלם ללילה חורפי.

banana_cake_insta

מיקי שמו: "גבוהה, שחומה ועסיסית. כשפורסים אותה מגלים לב שמנת צחור. גבינת שמנת ניו יורק 12% נותנת לעוגה שיק בריאותי."

Tiramisu1_650x650

טירמיסו הוא אולי הקינוח האיטלקי האהוב ביותר ובצדק — השילוב בין קרם אוורירי לבישקוטים טבולים בקפה הוא ממכר. כאן הוא מקבל פרשנות מפנקת עוד יותר: קצפת המסקרפונה מועשרת בזביונה (עם חלמונים ויין מרסלה) ובין השכבות מתחבא גנאש שוקולד. ההכנה מורכבת יותר מהגרסה המסורתית, אבל התוצאה מצדיקה את ההשקעה!

shmarim_650x650

מיקי שמו: "מאפה מרשים שמכינים בטכניקה מיוחדת – ממלאים כדורי בצק בגבינה, מצמידים זה לזה ואופים. גבינת שמנת ניו יורק עיזים 12% מוסיפה לעוגה עומק טעמים."

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
כתבות שוק מקצועי סיפורי פיצריות
Sort by

בוקר חדש מתחיל

ההשראה: שוקי אוכל בארץ ובעולם, הנושא: ארוחת בוקר בבתי המלון. היוצרים: שני שפים מהיצירתיים ביותר שיש לנו ומעצב מזון מחונן. והתו

8

רומן נאפוליטני (פרסקה)

בעוד סדרת הרומנים הנאפוליטניים של אלנה פרנטה כובשת את מדף הספרים הישראלי, הרומן של יוני אברהם עם הפיצה הנאפוליטנית כובש את הקה

0

היי דרומה לערד (כפרוצ'קה)

בואו נודה – אין הרבה מקומות טעימים לעצור בהם בדרך לים המלח. לכן כפרוצ׳קה היא נווה מדבר של ממש , במיוחד לחובבי פיצה טובה

0

70 גוונים של פיצה (קאלדו ארט פיצה בר)

אליפות בבירת הנגב זה לא רק הפועל באר שבע. "קאלדו ארט פיצה בר" שהביאה לבירת המדבר את בשורת הפיצה גורמה יכולה לעמוד בש

0