בולגרית ושאר ירקות: סלטים עם גבינה בולגרית
בקיץ כשמזג האוויר מתחמם, גם אם אנחנו לא נמנים בין שומרי המשקל, סלט הוא אופציה מצויינת לארוחה. עם זאת, סלט מירקות בלבד לא עונה על הצורך של רובנו בארוחה ואנחנו מחפשים להוסיף עוד משהו קטן לצלחת. מרקמה הנימוח של הבולגרית הופכת אותה לפרטנרית מעולה לסלטים והיא מקבלת באהבה מגוון ירקות וחומרי גלם נוספים.
עגבניות מתוקות מבושלות בשמן זית ומתובלות בבלסמי משתלבת נהדר עם עשבי התיבול והמליחות העדינה של הבולגרית.
המתיקות של הענבים, המליחות של הגבינה, הפריכות של האגוזים ועוקצנות רעננה של עלי אורגנו. קיץ בקערה.
סלט עז טעמים, שנוצר בהשראת הסנדוויץ’ התוניסאי — עם טונה משומרת, זיתי קלמטה ולימון כבוש. כאן שידכנו לו גם גבינה בולגרית מסורתית, שמשתלבת נפלא עם שאר הטעמים. המתכון מתאים לאוכלי גבינה ודגים.
מסדרים את מרכיבי הסלט בצנצנות נאות ואת הרוטב מוזגים לכלי נפרד. לפני ההגשה מוסיפים את הרוטב ומשקשקים. את הפטנט הזה אפשר ליישם כמעט על כל סלט. כאן בחרנו בהרכב שיהיה חביב במיוחד על הילדים.

המרעננת הרשמית: מתכוני קיץ עם גבינה בולגרית
18

מתכוני לביבות מוצרלה שיספיקו לשמונה ימים
8

8
Leave a Comment