אנחנו נשארים בארץ: מנות נבחרות מרחבי הגלובוס
החופש הגדול הוא התקופה שבה הרבה מאיתנו אורזים מזוודות ואת הילדים ובורחים לנשום קצת אוויר של חופשה. לעומת זאת, יש גם לא מעט אנשים שהחליטו להשאר עם המשפחה בארץ ולבלות בבריכה הקרובה לבית. רוצים להרגיש קצת בחו"ל? אספנו עבורכם מנות טיפוסיות מרחבי העולם שלפחות בגזרת האוכל תרגישו קצת אווירת נופש.
רביולי עסיסיים ממולאים במגוון גבינות ומשתכשכים ברוטב מפנק המשלב בין שמנת לפסטו. לא פלא שזאת אחת ממנות הדגל של המסעדה האיטלקית הוותיקה והפופולרית, שמתגאה במגוון פסטות תוצרת עצמית.
שי לי ממליצה להשתמש בזוקיני, שטעמם מודגש יותר והם פחות מימיים מהקישואים הבהירים. אפשר לגרר אותם גס לקבלת מאפה נגיס במרקם אל-דנטה או דק — לקבלת מאפה רך לגמרי. בשני המקרים חשוב לסחוט היטב את הקישואים.
פילו ממולא בגבינה ותרד זאת קלאסיקה בלקנית ואחד המאפים הפופולריים בחג השבועות. צורת העיצוב המיוחדת (ופשוטה לביצוע) תהפוך את המאפה לכוכב השולחן.
אולי יעניין אתכם גם

מיטב השפים המובילים בישראל מבשלים לכם ארוחות סודיות עם גבינות גד בלוקיישנים הכי מפתיעים בארץ!
8

בעוד סדרת הרומנים הנאפוליטניים של אלנה פרנטה כובשת את מדף הספרים הישראלי, הרומן של יוני אברהם עם הפיצה הנאפוליטנית כובש את הקהל, בעיקר בזכות בצק שהוא
8

בלב כרם התימנים, במפגש שבין האותנטי-מסורתי למודרנה הבועטת, שוכנת פאפא׳ס הוותיקה, השואבת בהצלחה משני העולמות ומציעה מטבח איטלקי שורשי עם השפעות של הרגע
8
Leave a Comment