ציזיקי 5%

גבינה רכה המופקת מיוגורט ובעלת טעם חמצמץ אופייני ומרקם חלק וסמיך ומתובלת בשום, שמיר ומלפפונים. אפשר להשתמש בה כבסיס להכנת טרטור, אבל היא תעשיר ותשדרג גם ארוחת בוקר ישראלית סטנדרטית ותשתלב מצוין בכריכים.

שימושים
נשנוש

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 95, חלבונים (גרם) 7, פחמימות (גרם) 5.4, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 400, סידן (מ”ג) 133.

רכיבים: חלב מפוסטר, מלפפון (10.4%),  חלבוני חלב בקר, שמנת מפוסטרת 40% שומן, מחית שמיר (שמיר (1%), שמן קנולה (בפסח- שמן זית), מעכב חמצון (סודיון לקטט), מווסתי חומציות (חומצה לקטית, מלח ולימון)), מלח, עמילן מעובד כמייצב (E-1422) (בפסח עמילן  מעובד תפו”א או עמילן מעובד טפיוקה), שום (0.2%), חומר משמר (פוטסיום סורבט).

מידע על אלרגנים: מכיל חלב.

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

אולי תרצו להכין
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

פוקאצ’ת צזיקי מהחלומות

פוקאצ'ת צזיקי מהחלומות ב2 מרכיבים וב2 דקות.

1

טירמיסו

טירמיסו הוא אולי הקינוח האיטלקי האהוב ביותר ובצדק — השילוב בין קרם אוורירי לבישקוטים טבולים בקפה הוא ממכר

1

קרפצ’יו סלק עם פקאנים קלויים ונגיעות יוגורט

שילוב של סלק ויוגורט שמייצר קסם.

1

סביצ’ה אינטיאס עם צזיקי

דג נא בעטיפה לימונית מוגש על מצע יוגורט וזוכה לחיזוק מפתיע מכיוון הלאבּנה. דרום אמריקה פוגשת את הבלקנים.

1

סלט סלק וקממבר

כמה דקות עבודה והמון רושם וטעם. גבינת קממבר במעטה פחם החדשה של "גד" נמסה מעט מחום הסלקים וממזגת את הטעמים. את הסלקים הקטנים אפשר למצוא בשוקי האיכרים ב

1

פסטיצ’יו גבינות וכרישה

מאפה פסטה פשוט ומהיר - אין חוקים נוקשים ואפשר לשחק עם סוגי הפסטה, הירקות והגבינות

1

אבטיח בגרמולטה, מוצרלה פרסקה וסלסה זיתים

אבטיח ובולגרית זה מתבקש, אבל יש עוד גבינות שישמחו לבלות עם האדום הגדול

1

פסטה ברוטב כרשה עם אספרגוס וריקוטה פרסקה

הפסטה והאספרגוס מתבשלים יחד, את הרוטב מכינים בכמה רגעים – מחברים הכל ומשגרים את המנה לשולחן. והטאצ' האחרון: מגדל קטן של ריקוטה פרסקה שמערבבים לתוך הפס

1