מסקרפונה 40%

התשובה האיטלקית לגבינת שמנת. מסקרפונה משלבת טעם שמנת דשן ומפנק עם מרקם קטיפתי ויציב. בזכות אחוזי הנוזלים הנמוכים, היא מצוינת לאפייה, וכיוון שטעמה נייטראלי היא שחקנית רצויה בשני מחנות: המלוח והמתוק.

שימושים
פסטה
אפייה מתוקה
אפיה מלוחה

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 390, חלבונים (גרם) 3.5, פחמימות (גרם) 3, סך השומנים (גרם) 40, חומצות שומן רוויות (גרם) 26.7, חומצות שומן טראנס 0.9, כולסטרול (מ”ג) 120, נתרן (מ”ג) 44, סידן (מ”ג) 110.

רכיבים: שמנת מפוסטרת 45% שומן, אבקת חלב.

מידע על אלרגנים: מכיל חלב

כשרות: רבנות בת ים

חלב: בקר

מתכונים עם מסקרפונה
מתכונים עם הגבינה
Filter by
Post Page
Sort by

גלידת מסקרפונה עם נוטלה ופררו רושה

איזה קינוח אתם אוהבים? קר או קפוא? וניל או שוקולד? קראנצ׳י או קרמי? למה לכם לבחור כשאפשר לקבל את כל אלה יחד, בקינוח אחד!

1

עוגת ריקוטה אפויה חגיגית

אם עדיין לא ניסיתם עוגת גבינה על בסיס ריקוטה, אתם צפויים להתאהב במרקם הקטיפתי והטעם המענג

1

עוגת ביסקוויטים איטלקית

קלאסיקה ישראלית בלבוש איטלקי. את הגבינה הלבנה מחליפים בריקוטה מלטפת ומסקרפונה עשירה

1

לזניה סגולה

שילוב נהדר של גבינה וירק, של מתוק ומלוח, של לבן וסגול!

1

פסטה רוזה עגבניות שרופות ומסקרפונה

עגבניות ושום צלויים, בשילוב מגע קטיפתי של מסקרפונה ועלי לזניה קרועים שנעטפים בכל הטוב הזה

1

גראטן פרחי ברוקולי עם גבינות, זיתים וזעתר

גראטן מיוחד שאי אפשר להפסיק לאכול. תולשים את פרחי הברוקולי מתוך שדה הגבינה, הזיתים והזעתר

1