מלכת השולחן: עוגות הגבינה שלנו

שוקולד, גלידה או בכלל פירות? עוגת גבינה יכולה ללבוש הרבה צורות ולפעמים ממש קשה לנו לבחור את האחת. לשם כך, קיבצנו את עוגות הגבינה שהכי אהבנו מחגי שבועות קודמים עם הגבינות המעולות של מחלבות גד. גד שמח!

עוגת ריקוטה שוקולד

רבים נרתעים מהשילוב בין שוקולד המתוק לגבינה החמצמצה. כאן השתמשנו בריקוטה, שטעמה ניטרלי ונטול חמיצות, ולכן החיבור שלה עם השוקולד מוצלח והרמוני במיוחד. ציפוי הקצפת מלביש את העוגה בשמלה לבנה חגיגית, אבל אפשר גם לוותר עליה. העוגה הזאת היא גם נטולת גלוטן.

limon_650

כל מי שהכין עוגת גבינה יודע שתוספת קליפת לימון מעניקה לה טעם נפלא. כאן הוספנו ליקר לימונצ'לו איטלקי, שמכינים מקליפות לימונים, והוא העצים עוד את הארומה ההדרית.

סמיפרדו טירמיסו

מפגש פסגה של שתי קלאסיקות איטלקיות מתוקות מפיק קינוח קפוא עשיר ויפה.

טורט מסקרפונה ודובדבנים

עוגת גבינה יפה וחגיגית, שמכינים בקלות וללא אפייה. מגישים אותה חצי קפואה כדי שתהיה נוחה לחיתוך. שימו לב: מכינים יום מראש.

אולי יעניין אתכם גם
אולי יעניין אותם גם
Filter by
Post Page
כתבות אסופות מתכונים כתבות שוק מקצועי
Sort by

חוברת השבועות החדשה שלנו!

כל המתכונים וחוברת להורדה ישירה מחכים לכם עכשיו באתר!

18

שלב אחר שלב: חוברת שבועות בסרטונים

טבחים מתחילים? הכנסו וגלו איך מכינים את מתכוני החוברת שלב אחר שלב!

8

בוקר חדש מתחיל

ההשראה: שוקי אוכל בארץ ובעולם, הנושא: ארוחת בוקר בבתי המלון. היוצרים: שני שפים מהיצירתיים ביותר שיש לנו ומעצב מזון מחונן. והתו

8

זו לא סתם מוצרלה – זו מוצרלה פרסקה של גד

קפרזה קלאסית, מטבל חמים לנאצ'וס, טארט זריז וחטיף אפוי שהילדים יאהבו – המנות שאנחנו הכי אוהבים עם מוצרלה פרסקה

8